29 / 03 / 2024

Pamukkale Değirmenönü Caddesinde dönüşüm atağı başladı!

Pamukkale Değirmenönü Caddesinde dönüşüm atağı başladı!

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Gürlesin, İlçe sınırlarında bir değişim ve dönüşüm atağını başlattıklarını söyledi.



Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, devam eden üst yapı çalışmalarını yerinde inceledi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Kayhan Mahallesi Değirmenönü Caddesi’nde yürütülen, yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarını yerinde inceledi. İlçe sınırlarında bir değişim ve dönüşüm atağını başlattıklarını vurgulayan Başkan Gürlesin, Belediye Fen İşleri Müdürü Cengiz Akçam ve yüklenici firma yetkilileri ile çalışmanın yürütüldüğü sokakları gezerek, bilgi aldı.


Pamukkale Belediyesi olarak şehir merkezindeki değişim ve dönüşümü 68 mahallenin tamamına yansıtmak için yoğun çaba harcadıklarını belirten Gürlesin, "Şu anda Karahayıt, Akköy, Gölemezli, Uzunpınar, Gözler, Eymir, Haytabey, Kurtluca, Irlıganlı, Yeniköy, Korucuk, Kale, Zümrüt, Zeytinköy ve Cankurtaran mahallerimizde bir çok noktada yol, kaldırım ve kilit taşı çalışmalarımız sürüyor. Bölgede yürütülen çalışmaların en iyi şekilde devam etmesi, sorunsuz ve kullanış açısından sıkıntıların olmaması için sıklıkla çalışmaları yakından inceliyor ve kontrol ediyoruz" dedi.


Denizli Büyükşehir Belediyesi ile imzaladıkları protokolü hatırlatan Başkan Gürlesin, ana arterler ve caddelerin alt ve üst yapısıyla Büyükşehir Belediyesi görev ve kapsamında oduğunu ve protokol kapsamında özellikle yolun alt kısmında olan 30 mahallenin 50 kilometreyi bulan ana arterlerini Pamukkale Belediyesi olarak kendilerinin düzenleyeceklerini bildirdi.


Milliyet





Geri Dön