24 / 04 / 2024

Pamukkale Turizm Bandırma'da seferlere başladı!

Pamukkale Turizm Bandırma'da seferlere başladı!

Pamukkale Turizm, Bandırma da da seferlere başladı. Mustafa Dalgıç Türkiye'de günlük 700 sefer ve 290 farklı noktaya seferlerinin olduğunu hatırlattı ve Bandırma'da da başarılı olacaklarına inandıklarını belirtti.




Pamukkale Turizm, Bandırma da da seferlere başladı. Firmanın İnönü Caddesindeki yazıhane açılışını Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, A Bölge Koordinatörü Şener Çeçen, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Mustafa Sönmezay ve davetliler katıldı. Genel Müdür Mustafa Özdalgıç, sözlerine Bandırma'ya Pamukkale Ege Firması olarak biı özür borçları olduğunu söyleyerek başladı. 


Özdalgıç, "Çünkü Ege firması olarak Bandırma'yı ihmal ettik. Bandırma'nın önemini söylemeye gerek yok. Ülkenin gelişmiş en büyük 5 ilçesinden bir tanesi. 

Hızla gelişen hem teknolojik olarak alternatif ulaşım noktalarının bağlantıları olarak hızla gelişen ilçelerden bir tanesi. Dediğim gibi biz zaten burada geç kaldık. Artık bu keyifli yolculuğu Bandırmalılara sunmuş olacağız" dedi. 


YOĞUN TALEP VAR 


Türkiye'de günlük 700 sefer ve 290 farklı noktaya seferlerinin olduğunu hatırlatan ve Bandırma'da da başarılı olacaklarına inandıklarını belirten Mustafa Özdalgıç, "Kurumların önünde 2 tane yol vardır-, hizmette ve fiyatta rekabet. Biz hiçbir zaman fiyat rekabetini önceleyen bir firma olamadık. Her zaman hizmette rekabet, önce müşteri memnuniyeti, koşulsuz müşteri memnuniyeti birinci felsefemizdir. Ve insan odaklı inşam önemseyen bir hizmet anlayışımız vardır. Bu bölgede de başarılı olacağımıza inamyorum. Yakın zamanda başladığımız Trakya'da yaklaşık 5 aylık dönemde Kırklareli'nde başladığımız hizmette çok büyük teveccüh aldık. Bu bölgelerde olan Bandırma, Erdek ve Karacabey'den de seferlerin başlaması için talep alıyorduk. Kısmet bugüneymiş" diye konuştu. 


ALTERNATİF ULAŞIMA SICAK BAKIYORUZ 


Pamukkale Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç, "Başka alternatif ulaşım seçenekleriyle ilgileniyor musunuz?" sorusunu da şöyle cevap verdi: "Pamukkale Turizm olarak gelişen Türkiye'de alternatif ulaşım modarına entegre taşımadığa sıcak bakan bir kurumuz. Bu konuda Ulaştırma Bakanlığı'nın hızlı treni özelleştirme tekliflerine sıcak bakan ilk kurumlardan da bir tanesiyiz. Bununla ilgili bundan sonra da diğer alternatif modlarıyla yani hızlı feribot, tren ve uçakla ilgili hiçbir zaman olamaz diye bir önyargımız yok. Hepsine açığız. Zaten Türkiye bundan sonra da gideceği nokta bu tip ulaşım imkanları olacaktır. İnsanlanmız belli bir noktaya otobüsle giderken, o noktadan sonra belki hızlı tren, feribot veya uçağı tercih edecektir." 


Hürriyet Bursa


Geri Dön