28 / 03 / 2024

Pana Yatırım Holding sermaye piyasalarına girdi!

Pana Yatırım Holding sermaye piyasalarına girdi!

Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, bugün düzenlenen basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı.



 

Pana Yatırım Holding, bugün Swissotel'de düzenlediği basın toplantısında, sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlattı. Toplantıya Pana Holding Yönetim Kurulu Üyesi Maruf Dindar, Al Bawakir Group CEO'su Mahmoud Noureldin, Pana Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Raci Şaşmaz, Pana Holding Yönetim Kurulu Üyesi Mahir Şaşmaz ve Denge Holding Yönetim Kurulu Başkanı Recep Keydal katıldı. 

 

Kurtlar Vadisi dizinin senaristliği ve yapımcılığını üstlenen, son zamanlarda ise adından Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisiyle söz ettiren Raci Şaşmaz Katarlı ortağı Al Bawakir Group ile Denge Holding’in yüzde 48’ini 55.4 milyon TL bedelle satın aldı.

 

Pana Yatırım Holding sermaye piyasalarına girdi!

Raci Şaşmaz

 

Bugün Swissotel'de gerçekleştirilen toplantıda sermaye piyasalarına giriş süreçlerini ve ekonomik stratejilerini anlatan Raci Şaşmaz, "Gayrimenkule ve medyaya yatırım yapmaya devam edeceğiz. İnsanların her alanda yatırım yapabileceği; bir başka deyişle, medya sektörünü geliştirirken, insanların hem gayrimenkul yatırımı yapabilecekleri hem de borsada bu hisseleri satın alarak, bu şirketin projelerine güvenerek, hisselerini satın alabileceği, beraber çalışabileceğimiz, beraber kazanabileceğimiz bir hedef ile yoldayız.
Bütün hedefimiz bu yatırımın açık, şeffaf bir yönetim ve mali disiplinle ekonomiyi tamamen vatandaşlarımızla paylaşarak projeksiyonumuzu sunmak." diye konuştu.


Şaşmaz sözlerine şöyle devam etti: "Yatırımlarımız ve projelerimiz hala devam ediyor. Bunların hepsine baktığınız zaman 5 yıllık bir projeksiyon var ortada. Hepsinin tamamlanması 5 milyar TL civarına geliyor. 5 yıl içerisindeki projeksiyon sadece şuandaki yaptığımız kontratlar ve anlaşmalar üstünden. 5 yıl içerisinde tabi ki bunlar bitecek yenileri başlayacak diye umuyoruz." 


Gayrimenkul sektöründen birlik olunmasını beklediğini belirten Raci Şaşmaz, sözlerini şöyle sürdürdü:
"Ben birlik ve beraberlikle, doğru ifade ederek yatırımcının gayrimenkulde daha önce ne kadar kazandıysa yine kazanabileceğini göstermemiz gerektiği kanaatindeyim." diye konuştu.

 

 


Geri Dön