19 / 04 / 2024

Park Residences Cadde’de satış sürüyor!

Park Residences Cadde’de satış sürüyor!

İstanbul Bağdat Caddesi’nde, 44 bin metrekare arazi içinde inşa edilen ve yaşamın başladığı Park Residences Cadde projesinde hemen teslim dairelerin satışı devam ediyor.




Projedeki daireler, metrekaresi 4 bin 500 dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. Toplam 341 rezidanstan oluşan Park Residences Cadde’de 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 ve penthouse olarak tasarlanan, 102 metrekare ile 690 metrekare arasında 8 farklı tipte rezidans bulunuyor. 


Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Güngör Çepni, projenin hızlı geri dönüş sağladığını belirterek, “Gayrimenkul yatırımları 2016 yılı itibarıyla İstanbul ve Türkiye’de fiyat açısından 20 yılı aşkın 30-40 senelere yaklaşan süre ile yatırımın geri dönüşünü sağlarken Park Residences Cadde projemiz, projede yaşamak isteyenlerin ilgisi ve kira bedelleri ile yatırımın geri dönüşünü 14 yılın altına indiriyor” dedi.


2015 yılı kasım ayında satışa çıkarılan Park Residence Cadde projesinde dört ay içinde 75 rezidans satıldığını söyleyen Çepni, “Metrekare fiyat aralıkları 4.500-7.500 dolar arasında değişen projemizde KDV dahil 498 bin dolardan başlayan fiyatlarla satılan rezidanslarımız, bölgede emsallerine göre çok avantajlı koşullarla alıcı buluyor” diye konuştu. 


Milliyet 



Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bağdat Caddesinde toplam 341 rezidanstan oluşan Park Residences Cadde'de 8 farklı tipte rezidans bulunuyor. Projede, fitness salonu, yoga stüdyosu, aletli pilates alanı, spinning stüdyosu, kişiye özel meditasyon dersleri, cildi gençleştirecek nem ayarlı C vitaminli duşlar, spa, sauna, hamam, şok duşlar, dinlenme odası, concierge ve güvenlik hizmetleri, ısıtma sistemli açık yüzme havuzu, çocuk ve genç oyun odaları, toplantı odaları, yürüyüş parkuru yer alıyor. 


YATİRİM 15 YILDA GERİ DÖNÜYOR 

Yatırımın 15 yılda geri döndüğü belirtilen projede rezidans fiyatları KDV dahil 498 bin dolardan başlıyor. Projede metrekare ftyatları 4 bin 500-7 bin 500 dolar arasında değişiyor. 


Özgür Düşünce


Geri Dön