26 / 04 / 2024

Park Yaşam Santorini'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor!

Park Yaşam Santorini'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor!

İzmir’in en temiz havasının bulunduğu lokasyonda, 74.000 metrekarelik inşaat alanına sahip, Park Yaşam Santorini İzmir projesinde lansman dönemi başladı.



Park Yaşam Satış Koordinatörü Sedef Dugalı, “Hem konut alacakların hem de yatırımcıların kazanacağı bu özel projeden daire sahibi olacak. 228.000 TL’den başlayan ilk lansman fiyatlarıyla avantaj sağlayacak. Park Yaşam markasından daire sahibi olan yatırımcılar, Park Yaşam Ataşehir projesinde çok kısa bir süre içerisinde yatırımlarını %80 oranında prim elde ederek kazanca çevirdi. Konut alıcılarının yoğun isteği üzerine Park Yaşam Santorini projesinde de alıcılara kazançlı yatırım imkanı sunuyoruz” dedi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Park Yaşam Santorini projesinde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri ile birlikte daire tiplerinin dubleks ve teraslı seçeneklerini bulunuyor. 

Park Yaşam Santorini, yatırımcılarına şehrin merkezinde; deniz manzarası, orman havası, özel tasarlanmış havuz ve gölet alanları ile stresten uzak ve doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Sosyal alanlarında çocuklar için özel oyun alanları ve tarihi mimari yapılarıyla öğretici ve geliştirici ayrıcalıklara önem veren proje, ailelerin güvenle ve huzurla çocuklarını yetiştirebileceği bir yerde yaşamalarını sağlamayı hedefliyor.


Web: www.izka.com.tr


Geri Dön