23 / 04 / 2024

Pekcan Havuz Lyon Piscine Fuarı'na katıldı!

Pekcan Havuz Lyon Piscine Fuarı'na katıldı!

Pekcan Havuz Kurucuları Nurdan ve Alp Pekcan, havuz sektörünün önde gelen organizasyonları arasında yer alan ve 4 gün süren Piscine Fuarı'nda güncel yenilik ve teknolojileri yerinde inceleme fırsatı bulduklarını söyledi.




Havuz, spa ve sauna sektöründe hizmet veren Pekcan Havuz, Fransa'nın Lyon kentinde 2 yılda bir düzenlenen Lyon Piscine Fuarı'nda sektörde adını duyurdu. Pekcan Havuz Kurucuları Nurdan ve Alp Pekcan, havuz sektörünün önde gelen organizasyonları arasında yer alan ve 4 gün süren Piscine Fuarı'nda güncel yenilik ve teknolojileri yerinde inceleme fırsatı bulduklarını söyledi.


Fuarın 1990 yılından beri düzenlendiğini belirten Nurdan Pekcan, sektörü takip etmek ve yenilikleri ülkemizde de uygulayabilmek adına firmalarla önemli görüşmeler gerçekleştirdiklerini dile getirdi. Fuarın sektörün buluşma noktası olduğunu hatırlatan Pekcan, "Yüzme havuzları, yüzme havuzu tesisat ekipmanları ve aksesuvarları, aydınlatma teknolojileri, havuz dezenfeksiyon sistemleri, havuz güvenlik sistemleri, saunalar, jakuziler ve spa ekipmanları hakkında yetkililerden ayrıntılı bilgiler edindik. Bu güncel bilgi ve uygulamaları Türkiye'deki projelerde de kullanacağız" diye konuştu. Pekcan Havuz Kurucularından Alp Pekcan da, sektörel olarak kış aylarında özellikle kapalı havuz, sauna ve spa alanında büyük hareketlilik yaşandığına dikkat çekti. 




Yeni Asır


Geri Dön