19 / 04 / 2024

Pendik Sahil Konakları satışa çıktı!

Pendik Sahil Konakları satışa çıktı!

Firma: Evra Group-Has Kule

Proje: Pendik Sahil Konakları

Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı "Pendik Sahil Konakları" projesini hayata geçiriyor. Projede lansmana özel vadeli yüzde 15, peşin ödemede ise ilave yüzde 10 ödeme avantajıyla satışa sunuluyor.



Pendik’in kentsel dönüşüm alanı olması, geçen yıl metrekare fiyatında yaşanan yüzde 33 artış gayrimenkul şirketlerinin ilgisini bu ilçeye yönlendirdi. Bölgedeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen sektörün köklü kuruluşlarından Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı “Pendik Sahil Konakları” projesini hayata geçiriyor. Tamamı adalar ve deniz manzaralı 7 bin metrekare alana kurulu 180 daireden oluşan projenin 5 bin metrekaresi konak sahibi aileler için sosyal alanlar içeriyor.


Bulunduğu lokasyon özelliği sayesinde manzarası kapanmayacak projede her konağın penceresi denize, maviliğe ve gökyüzüne açılıyor. Hayatın kalbinde her yere yakın olan Pendik Sahil Konakları; Sabiha Gökçen Havalimanı’na 11 dakika, İDO iskelesine, Metro’ya ve E-5’e 4 dakika, TEM’e 8 dakika, Pendik Marina’ya 3 dakika, en yakın okul ve camiye 1 dakika, Hızlı Tren’e ise 2 dakikalık mesafede yer alıyor.


Aile Konsepti Düşünüldü


Aileler düşünülerek 2+1, 3+1, 4+1 dairelerden oluşan projede; yakamoz, deniz sefası iskele, deniz sefası sahil, deniz sefası rıhtım, denizyıldızı yunus ve denizyıldızı martı olmak üzere metrekareleri 125 ve 193 arasında değişen 6 farklı konak tipi bulunuyor. Projedeki tüm konaklar deniz ve adalar manzaralı 8 metrekare büyüklüğünde balkonlara sahip. Geniş - çekirdek aile ve yeni evli çiftler için tasarlanan Pendik Sahil Konakları’nda komşuluk ilişkilerini kuvvetlendirmek amacıyla konak sahiplerine özel teras bulunuyor. Yürüyüş alanları, spor kompleksleri, çocuk oyun alanları ve konak sahiplerine özel 2 katlı akıllı otopark projenin dikkat çeken özellikleri arasında yer alıyor.


Yatırım Maliyeti 150 Milyon TL


Sadece Pendik değil, İstanbul Anadolu yakasında sahil boyunca sınırlı sayıda yapılabilecek site konseptindeki konaklar 26 ayda sahiplerine teslim edilecek. Projeyi üstlenen Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu ve Has Kule Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gedik, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleşen basın lansmanına ev sahipliği yaptı. Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu toplantıda projeyle ilgili olarak “Pendik semti son yıllarda altyapı ve üstyapı projeleri ile çok değerlendi. Marinasıyla, sahil düzenlemesi ve ulaşım araçlarına yakınlığı sayesinde bölgede yapılan konut projelerinin metrekare fiyatları geçen yıl yüzde 33 artış gösterdi. Pendik’ten alınacak bir konut hem yaşam hem de yatırım için çok cazip. Has Kule ile birlikte inşa ettiğimiz projede metrekare fiyatlarımız 8 bin ile 12 bin TL arası değişiyor. Projemizin yatırım maliyeti ise 150 milyon TL olarak gerçekleşti. Konaklarımızı lansmana özel vadeli ödemede yüzde 15, peşin ödemede ise ilave yüzde 10 ödeme avantajı sunuyoruz” dedi.


Tel: 444 3872

Web adresi: http://www.evragrup.com.tr/



Haber Dünya Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


Geçen yıl metrekare fiyatında yüzde 33 artış gösteren Pendik'in yatırım trendi yükseliyor. Bölgedeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde "Pendik Sahil Konakları" projesini hayata geçiriyor. Yaklaşık 150 milyon TL yatırım değerine sahip projede dairelerin tamamı adalar ve deniz manzaralı. Proje, 7 bin metrekare alana kurulu 180 daireden oluşuyor. Sosyal alanları ise 5 bin metrekare alana yayılıyor. 


Projenin aileleri düşünerek yaptıklarını söyleyen Evra Group Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu,, dairelerin 2+1, 3+1, 4+1'den oluştuğunu belirtti. 


Metrekareleri 125 ve 193 arasında değişen 6 farklı konak tipi bulunduğunu kaydeden Topaloğlu, "Projedeki tüm konaklar deniz ve adalar manzaralı 8 metrekare büyüklüğünde balkonlara sahip. Rezidans olgusundan uzak, geniş çekirdek aile ve yeni evli çiftler için tasarlanan Pendik Sahil Konakları'nda komşuluk ilişkilerini kuvvetlendirmek amacıyla konak sahiplerine özel teras bulunuyor" diye konuştu. Topaloğlu, haziran 2018'de teslim edilecek projede metrekare fiyatlarının 8 bin TL'den başladığını söyledi. 


Lansmana özel vadeli yüzde 15,peşin ödemede ise ilave yüzde 10 ödeme avantajıyla satışa sunulan proje, Sabiha Gökçen Havalimanına 11 dakika, İDO iskelesine, Metro'ya ve E-5'e 4 dakika, TEM'e 8 dakika, Pendik Marina'ya 3 dakika, en yakın okul ve camiye 1 dakika, Hızlı Tren'e ise 2 dakikalık mesafede. 


Dünya




Haber Sabah Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Pendik'in kentsel dönüşüm kapsamına alınmasıyla geçen yıl metrekare fiyatında yaşanan yüzde 33'lük artış, gayrimenkul şirketlerinin ilgisini bu ilçeye yönlendirdi. Bunlar arasında yer alan Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde manzaralı "Pendik Sahil Konakları" projesini hayata geçiriyor. Tamamı Adalar ve deniz manzaralı 7 bin metrekarelik alana kurulu 180 daireden oluşan proje, 110 milyon liraya mal olacak.



Sabah




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....



Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde 'Pendik Sahil Konakları' projesini hayata geçiriyor. 180 daireli projede 6 farklı konak tipi bulunuyor. Tüm konaklar deniz ve Adalar manzaralı. Teslimler 26 ayda yapılacak. Metrekare fiyatlar ise 8 bin ile 12 bin lira arasında. Projede vadeli ödemede yüzde 15, peşin ödemede ilave yüzde 10 ödeme avantajı var. 



Posta



Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı....


Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahil şeridinde, 7 bin metrekarelik arazide  Pendik Sahil Konakları  konut projesi başlattı.180 dairelik projede 1 + 1 daire ve ticari alan yer almıyor. 2+1, 3+1, 4+1 dairelerden oluşan projede; metrekareleri 125 ve 193 arasında değişen 6 farklı tipte 180 daire bulunuyor. 150 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek projenin 26 ayda tamamlanması planlanıyor. Projedeki dairelerin metrekare fiyatları 8 bin-12 bin TL arasında değişiyor. Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu, kentsel dönüşüm alanı olarak belirlenen Pendik'te konut projelerinin metrekare fiyatlarının geçen yıla göre yüzde 33 artış gösterdiğine dikkat çekti. Topaloğlu, projede lansmana özel vadeli ödemede yüzde 15, peşin ödemede ise ilave yüzde 10 ödeme avantajı sunacaklarını kaydetti. 




Habertürk




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


EVRA Grup ve Has Kule, "Pendik Sahil Konakları" projesini satışa çıkardı. Proje, 7 bin metrekare üzerinde, 180 daireden oluşuyor. Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu, terör olaylarına dikkat çekerek, "Terör var diye ayağını gazdan çeken işadamları var. Biz onlardan değiliz. Ayağımızı gazdan çekmiyoruz" diye konuştu. 


Topaloğlu, projeyle ilgili şu detayları anlattı: "Pendik sahilinde, zemin katlarından bile deniz manzarası olan bir proje. Tamamen aileleri düşünerek 2+1,3+1,4+1 dairelerden oluşan bir proje yaptık. Metrekareleri 125 ve 193 arasında değişen 6 farklı konak tipi var. Metrekare fiyatı 8 ile 12 bin TL arasında değişiyor." Has Kule Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gedik de projenin yatırım maliyetinin 150 milyon lira olduğunu söyledi. 


Vatan




Bu haber Milliyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:




Pendik’te yeni projeleri Pendik Sahil Konakları’nı hayata geçiren Evra Grup ve Has Kule, 7 bin metrekare alana kurulu 180 daireden oluşan projede lansmana özel kampanyayla satış yapıyor. 26 ayda sahiplerine teslim edilmesi planlanan site konseptindeki konaklarda metrekare fiyatları 8-12 bin lira arasında değişiyor.


Projeyi üstlenen Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı HASAN Topaloğlu ve Has Kule Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gedik, projenin tanıtım toplantısında Pendik bölgesinin altyapı ve üstyapı projeleriyle değer artışını katladığını ifade etti. Topaloğlu, “Konut projelerinin metrekare fiyatları geçen yıl yüzde 33 artış gösterdi” dedi. 



Milliyet




Haber Milliyet Doğu-Marmara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Gayrimenkul sektörünün köklü kuruluşlarından Evra Grup ve Has Kule, 'Pendik Sahil Konakları' projesini hayata geçiriyor. Adalar ve deniz manzaralı 7 bin metrekare alana kurulu 180 daireden oluşan projenin 5 bin metrekaresi sosyal alanlar içeriyor. Pendik Sahil Konaklan Sabiha Gökçen Havalimanı'na 11 dakika, İDO iskelesine, Metro'ya ve E-5'e dört dakika mesafede yer alıyor. '2+1', '3+1' ve '4+1' dairelerden oluşan projede metrekareleri 125 ve 193 arasında değişen altı farklı konak tipi bulunuyor. 


Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu ve Has Kule Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gedik, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen basın lansmanına ev sahipliği yaptı. Projenin yatırım maliyetinin 150 milyon TL olduğunu söyleyen Başkan Topaloğlu, "Konaklarımızı lansmana özel vadeli ödemede yüzde 15, peşin ödemedeyse ilave yüzde 10 ödeme avantajı sunuyoruz" dedi. 



Milliyet Doğu-Marmara



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilinde dev bir konut projesine başladı. Yatırımlara devam ettiklerini söyleyen Evra Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Topaloğlu, "Terör var diye ayağını gazdan çeken işadamları var. Biz onlardan değiliz. Aksine bu dönemde proje üreterek ihtiyacı karşılamak ve faydalı olmak istedik. Terörü hiç aklımıza getirmiyoruz. Ayağımızı gazdan çekmiyoruz diye konuştu. Projeyle ilgili detayları da paylaşan Topaloğlu şunları anlattı: ''Tamamen aileler düşünülerek 2+1, 3+1, 4+1 dairelerden oluşan bir proje yaptık. Metrekare fiyatı 8 -12 bin arasında değişiyor. Projede yer alan side konseptindeki konaklar ise 26 ayda sahiplerine teslim edilecek." 


Karar


projeye sor



Geri Dön