27 / 04 / 2024

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Pendik Sahil Konakları'nda deniz manzaralı 180 daire!

Firma: Evra Group-Has Kule

Proje: Pendik Sahil Konakları

Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor.



Evra Grup yakın zamanda tamamladığı Statü Park projesinden sonra yine deniz manzaralı Pendik Sahil Konakları'nı satışa çıkardı. 


Aile konseptli tasarlanan projede 180 daire yer alıyor. Evra Grup Yönetim Kurulu Başkam Hasan Topaloğlu, Pendik Sahil Konakları'nı geleneksel komşuluk ilişkilerini canlandırabilmek amacıyla aile konseptli olarak tasarladıklarını belirtti. Topaloğlu,"Sitede ticari alanlara yer vermedik. 7 bin metrekare alan üzerinde yapımına başladığımız Pendik Sahil Konaklarında 5 bin metrekareyi kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness ve kondisyon salonu, konak sahiplerinin keyifli zaman geçirebileceği teras, yürüyüş parkuru ve çocuk oyun parklarına ayırdık" dedi. 


180 dairenin tamamı denizi görüyor 


Pendik Sahil Konakları'ndaki 180 dairenin hepsinin giriş katından itibaren deniz gördüğünü aktaran Toplaoğlu, "Projemiz bulunduğu lokasyon sayesinde deniz manzarası ile birlikte İstanbul'un görüntüsüne değer katan adalar manzarasına da sahip" diye konuştu. Yatırım maliyeti 150 milyon TL olan projeyi Ağustos 2018'de konut sahiplerine teslim edeceklerini anlatan Toplaoğlu, Pendik Sahü Konakları'nda; 2+1, 3+1, 4+1'den oluşan ve metrekareleri 125 ve 193 arasında değişen 6 farklı konak tipi bulunduğunu söyledi. Anadolu Yakası'nın en gözde bölgesi haline gelen Caddebostan- Pendik sahil kordonunda yer alan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 11 dakika, İDO iskelesine, metroya ve E-5'e 4 dakika, TEM'e 8 dakika, Pendik Marina'ya 3 dakika, en yakın okul ve camiye 1 dakika, Hızlı Tren'e ise 2 dakikalık mesafede bulunuyor. 


Fiyatların uygunluğu yabancıya cazip geliyor 


İstanbul, gayrimenkul yatırımı yapılabilecek 20 Avrupa şehri arasında yer alıyor. Ancak bu özelliğine rağmen konut fiyatlarının olması gerekenden düşük seyrettiğini ifade eden Topaloğlu, "Arapların İstanbul'a ilgisi de bundan kaynaklanıyor, bir defada çok fazla konut alıyorlar ancak yılın belli zamanlarında gelip kaldıkları için daireler genellikle boş kalıyor. Boş görünen daireler de siteler için handikap oluşturuyor. Bir diğer önemli konu ise sitelerdeki yüksek aidatlar. Yeni bir düzenleme yapılarak söz konusu aidatların ev sahiplerini zorlamayacak makul seviyelere çekilmesi gerektiğini düşünüyorum" yorumunu yaptı. 



Satış ve kiralamada avantaj sunuyor 


Bir projenin deniz manzaralı olması hem yaşamak için ev alacaklar hem de yatırım yapacaklar için önem teşkil ediyor. 


Sakin bir yaşam sürmek isteyenler için deniz manzaralı projeler oldukça ideal olduğunu belirten Hasan Topaloğlu "Bu projeler diğerlerinden fiyat olarak ayrılsa da satışı ve kiralaması daha hızlı olabiliyor. Bahçesi deniz evler sloganıyla satışa sunduğumuz Pendik Sahil Konakları'nın yüzde 25'ini lansman haftası satmayı başardık. Bunda deniz ve adalar manzarası etkili oldu" dedi. 


Dünya


http://www.evragrup.com.tr/



Haber Milliyet Doğu Marmara Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Pendik'in kentsel dönüşüm alanı olması, geçen yıl metrekare fiyatında yaşanan yüzde 33 artış gayrimenkul şirketlerinin ilgisini bu ilçeye yönlendirdi. Bölgedeki gayrimenkul yatırımlarına bir yenisini daha ekleyen sektörün köklü kuruluşlarından Evra Grup ve Has Kule, Pendik sahilde adalar manzaralı "Pendik Sahil Konakları" projesini hayata geçiriyor. Tamamı adalar ve deniz manzaralı 7 bin metrekare alana kurulu 180 daireden oluşan projenin 5 bin metrekaresi konak sahibi aileler için sosyal alanlar içeriyor. 


Bulunduğu lokasyon özelliği sayesinde manzarası kapanmayacak projede her konağın penceresi denize, maviliğe ve gökyüzüne açılıyor. Pendik Sahil Konakları; Sabiha Gökçen Havalimanı'na 11 dakika, İDO iskelesine, Metro'ya ve E-5'e dört dakika, TEM'e sekiz dakika, Pendik Marina'ya üç dakika, en yakın okul ve camiye bir dakika. Yüksek Hızlı Tren Pendik istasyonuna da iki dakikalık mesafede yer alıyor. '2+1', '3+1', '4+1' dairelerden oluşan projede altı farklı konak tipi bulunuyor. Projedeki tüm konaklar deniz ve adalar manzaralı 8 metrekare büyüklüğünde balkonlara sahip.Konaklar 28 ayda sahiplerine teslim edilecek.


Milliyet Doğu Marmara


projeye sor



Geri Dön