26 / 04 / 2024

Pendik'te inşaat kazası: 1 yaralı!

Pendik'te inşaat kazası: 1 yaralı!

Pendik'te bir inşaatta çalışan işçi Bayram Midilli halat kopması sonucunda çukura düştü. Yaralanan işçiyi itfaiye ekibi kurtardı.



İstanbul Pendik'te bir inşaatta çalışan Bayram Midilli altyapı çalışmaları sırasında bağlı olduğu halatın kopması sonucunda çukura düştü. Milliyet'te yer alan haber göre; yaralanan işçi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Kavakpınar Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi'nde gerçekleşen olayda işçi Bayram Midilli altyapı çalışmalarını gerçekleştirmek için çukur kazdı. Çukura inmek için bağlı oldu halat kopunca çukura düştü.

Pendik te inşaat kazası: 1 yaralı!

Çevredikilerin Midilli'yi kurtarmak için başlattığı operasyon başarısız olunca itfaiyeden yardım istendi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri işçi Midilli'yi kurtarmak için çalışma başlattı. Çukura sedye yerleştiren ekip Midilli'yi kontrollü bir şekilde çukurdan kurtardı. Yaralanan Midilli Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan Bayram Midilli'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaralıya yardım eden Can Koçak, “İşçiler birden çukura koşmaya başladı. Üzerine beton düştü zannettik” dedi.

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!


Geri Dön