29 / 03 / 2024

Pendorya AVM 17 Aralık'ta açılacak

Pendorya AVM 17 Aralık'ta açılacak

Pendorya AVM Pendik'te kapılarını açmaya hazırlanıyor



Anadolu yakasının yükselen yıldızı Pendik ilçesine farklı bir soluk getirecek olan Pendorya Alışveriş Merkezi, 17 Aralık'ta kapılarını ziyaretçilerine açıyor...

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (TSKB GYO) ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileri ile buluşmaya hazırlanıyor. 80 bin metrekare kapalı alan, 31 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Pendorya AVM, 17 Aralık'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak.

Anadolu yakasının en büyük elektronik marketi Media Markt'ın, bölgenin en büyük sineması 8 salonlu AFM'nin, 8500 m2 alanda Kipa Hipermarketin yer alacağı Pendorya AVM, 115 mağazası ve 1000 kişilik yeme içme alanı ile ferahlık ve konforu bir arada sunacak.

3. nesil AVM'lerin Türkiye'deki en başarılı örneklerinden biri olan Pendorya AVM İstanbul'un Anadolu yakasında, Pendik-Kaynarca kavşağında, E-5'e cepheli bir alan üzerinde konumlanıyor.

Mimarisi ile de fark yaratan Pendorya'nın, Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi haline gelen Pendik ilçesine yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.

Projeyle ilgili 16 Aralık'ta saat 10:30'da Pendorya AVM'de basın toplantısı düzenlenecek. Toplantıya TSKB Genel Müdürü Halil Eroğlu, TSKB GYO Genel Müdürü Korkut Ün, Pendorya AVM Kiralama ve İşletme danışmanı Levent Küçüklerli ve Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin katılacak.

Konuyla iligili basında yer alan diğer haberler

Pendik'in yeni AVM'si 17 Aralık'ta açılıyor

TSKB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (TSKB GYO) ilk yatırımı olan Pendorya AVM, ziyaretçileriyle buluşmaya hazırlanıyor.

 80 bin metrekare kapalı alan, 31 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan Pendorya AVM, 17 Aralık'ta kapılarını ziyaretçilerine açacak.
Anadolu yakasının en büyük elektronik marketi Media Markt'ın, bölgenin en büyük sineması 8 salonlu AFM'nin ve 8 bin 500 metrekare alanda Kipa Hipermarketin yer alacağı Pendorya AVM, 115 mağazası ve bin kişilik yeme içme alanı ile ferahlık ve konforu bir arada sunacak.
3. nesil AVM'lerin Türkiye'deki en başarılı örneklerinden biri olan Pendorya AVMİstanbul'un Anadolu yakasında, Pendik-Kaynarca kavşağında, E-5'e cepheli bir alan üzerinde konumlanıyor. Mimarisi ile de fark yaratan Pendorya'nın, Anadolu yakasının yeni cazibe merkezi haline gelen Pendik ilçesine yeni bir soluk getirmesi bekleniyor.
Tebernüş Kireçci/Milliyet


Geri Dön