25 / 04 / 2024

Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Doğu Koray Dillioğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Doğu Koray Dillioğlu tarafından kuruldu. 


Pera Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculugunu yapmak. 2. Yabancıların mal edinme yasalarındanfaydalanarak edinecekleri gayrimerikuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki islemleri takip etmek. 3. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, isyeri ve diger emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. 4. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözlesmeler düzenlemek. 5. Her nevi gayrimenkul malların sirket veya baskası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dısında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.




Geri Dön