26 / 04 / 2024

Persan Türkiye'nin en modern ve yüksek kapasiteli fabrikasını kurdu!

Persan Türkiye'nin en modern ve yüksek kapasiteli fabrikasını kurdu!

İnşaat sektörünün içinde aktif olarak 1992 yılından itibaren yer alan Persan, müşteri memnuniyetini sağlamak için gerekli olan kalite, fiyat, termin ve hizmet ilişkisini doğru kurmaya yönelik her türlü çabayı gösteriyor...



Müşterilerinin hayran kalacağı ürünler üretmeyi hedefleyen Persan, Türkiye'nin en modern ve yüksek kapasiteli fabrikasıyla "mutluluğun çatısını üretiyor. 


İnşaat sektörünün içinde aktif olarak 1992 yılından itibaren yer alan Persan, müşteri memnuniyetini sağlamak için gerekli olan kalite, fiyat, termin ve hizmet ilişkisini doğru kurmaya yönelik her türlü çabayı gösteriyor. 


Temel hedefi müşterilerinin hayran kalacağı ürünleri üretmek olan Persan, bu hedefe ulaşmak için 2007 yılında yeniden yapılanmayla tam otomatik sisteme geçti ve fabrikasını yeniledi. 


Bu sistemle birlikte İtalyan teknolojisini bünyesine taşıyan firma üretim sürecini hızlandırdı. Geniş üretim bandı Yıllık 2 milyon metrekare perlit çatı sitemi üretim kapasitesi ile Türkiye'nin en modern ve yüksek kapasiteli fabrikalarından birine sahip olan Persan, ayrıca Erzincan'daki maden işletmesinin yanı sıra İzmir'de yapı kimyasalları fabrikasında 100'ü aşkın ürün ile hizmet veriyor. Perlit madeni üzerinde yaklaşık iki yıl ar-ge çalışması yaptıktan sonra, kiremitin haricinde 2012 yılında kurduğu Erzincan'daki yapı kimyasalları fabrikasında da perlit madeni kullanarak üretim yapıyor. Üç vardiya olarak üretim yapılan tesiste kapasite artırım çalışmalarına devam eden Persan, standart yapı kimyasalları ürünleri haricinde genleştirilmiş perlitten yapılan yalıtım sıvasının ve şapının da üretiyor.



Hürriyet Gazetesi  


Geri Dön