24 / 04 / 2024

Petrol müjdesi! Terörden arındırılan bölgede bulundu

Petrol müjdesi! Terörden arındırılan bölgede bulundu

Enerji ihtiyacını yerli imkanlarla karşılamak isteyen Türkiye, petrol sahalarını bulmaya devam ediyor. Terörden temizlenen Şırnak adeta petrol sahası. İşte tüm detaylar...



Türkiye Petrolleri Anonim Şirketi Genel Müdürü Melih Han Bilgin, adını şehit bomba imha uzmanı Esma Çevik'ten alan ve 2020'de dünyanın en büyük 10 keşfinden biri olan petrol sahasıyla ilgili bilgileri CNN TÜRK Muhabiri Ahmet Türkeş'e değerlendirdi.

Terörden temizlenen bölge adeta petrol sahası olduğu görüldü. Cumhuriyet tarihinin en büyük 2'inci, 2020 yılında ise tüm dünyada karadaki en büyük 7'nci petrol keşfi olarak tarih sayfalarında girdi. Ayrıntıları TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin, CNN TÜRK'e değerlendirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön