08 / 05 / 2024

Pevrul Kavlak'tan 7 aileye ev müjdesi!

Pevrul Kavlak'tan 7 aileye ev müjdesi!

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak, Ankara’ya giderken İnegöl’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocuklarına ev müjdeledi.



Pevrul Kavlak, Türk Metal Sendikası Emek Şubesi’nin 1. olağan genel kurul toplantısına katılım gösterdi. Kavlak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Ankara’ya giderken İnegöl’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocuklarına ev müjdeledi.  Kavlak, “Ortak kavgamız için yola çıkan kız kardeşlerimize borcumuz büyük. Böylesine büyük ve ağır bir borç, öyle kolay kolay ödenemez. Onların geride bıraktıkları bize emanettir. Onları ele güne muhtaç bırakmak olmaz” açıklamasında bulundu.  


MUHTAÇ BIRAKMAK OLMAZ

Kavlak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için Ankara’ya giderken İnegöl’de meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 7 kadın işçinin çocuklarına ev müjdesi verdi. Kavlak, “Ortak kavgamız için yola çıkan kız kardeşlerimize borcumuz büyük. Böylesine büyük ve ağır bir borç, öyle kolay kolay ödenemez. Onların geride bıraktıkları bize emanettir. Onları ele güne muhtaç bırakmak olmaz.


İl Gazetesi 



Geri Dön