18 / 04 / 2024

Philips yeni rengarenk azur ütülerini tanıttı!

Philips yeni rengarenk azur ütülerini tanıttı!

Dünyanın 1 numaralı ütü markası* Philips’in sevilen Azur Ütü serisi, güçlü buhar performansı sayesinde mükemmel sonuçlar sağlıyor..




Dünyanın 1 numaralı ütü markası* Philips’in sevilen Azur Ütü serisi, güçlü buhar performansı sayesinde mükemmel sonuçlar sağlıyor. Üstelik şimdi soğumasını beklemeden saklayabilmeniz için ısıya dayanıklı saklama kutusu hediyeli.


İstanbul, Türkiye – Rengarenk tasarımıyla dikkat çeken Philips Azur Ütü Serisi’nden  Philips GC4860, kırışıklıkların daha iyi giderilmesi için 50 grama kadar çıkan buhara, en inatçı kırı?ıklıkların giderilmesi için ise 200 grama kadar çıkan ?ok buhara sahip. 2600 W ile hızlı ısınma ve güçlü performans sunan Philips GC4860, otomatik kapanma özelliği sayesinde ütüyü açık unutma derdine son veriyor, ütünüzü gözetimsiz bıraktığınızda otomatik olarak kapanmasıyla güvenli kullanım sağlıyor. 


Philips Azur Ütü GC4845 ise, çift etkili kireç önleme sistemi sayesinde kireç oluşumunu önlüyor ve daha uzun ömürlü bir kullanım sunuyor. 45 grama kadar çıkan buharı ve 160 grama kadar çıkan şok buhar özelliği ile kırışıklıkları kolayca açan Philips GC4845, 2400 W ile hızlı ısınma performansı sergiliyor.   


İdeal tasarımı ile kumaş üzerinde yüksek manevra gücü sağlayan ve hafif olma özelliği ile kolaylıkla taşınabilen Philips Azur Ütü Serisi, yana açılan doldurma kapağı ile de pratik kullanım sunuyor.


Philips Azur Ütüler, Haziran ayında da devam eden indirimli fiyatları ile satışta.


GC4860: 309,90 TL


GC4845: 259,90 TL


Geri Dön