19 / 04 / 2024

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.



İzmirli Pi Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, dünyanın gözde tatil merkezlerinden olan Çeşme’de 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı hazırlığı içinde olduklarını anlattı. Milliyet'te yer alan habere göre; Çeşme Ovacık’ta deniz ve Sakız Adası manzaralı özel bir butik otel inşaatına birkaç ay içerisinde başlayacakları bilgisini paylaşan Aydın, bölgede bu konsepte sahip bir otel olmadığını söyleyerek, “Yılın 12 ayı boyunca keyifli zaman geçirmek için özel tasarlanan bu projenin mimarisi Turgut Çıkış’ın imzasını taşıyor. Huzur ve konforu ön planda tutan bir anlayışla hizmet verecek olan otelimizde hamam, spa, sauna restoran ve bar gibi hizmetleri bir arada sunacağız. Her odanın balkonunda yer alacak jakuzi ve şömine ile deniz manzarasının tadını kış aylarında da keyifli şekilde deneyimleyebileceksiniz. Projeye eylül gibi başlamayı düşünüyoruz. 2022’nin Haziran ayında da hizmet vermeye başlayacağız” açıklamasında bulundu.

Pi Yapı dan Çeşme Ovacık a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

İlmek ilmek işledi

15 yaşında boyacı olarak başladığı meslek hayatında şimdi bir inşaat firması sahibi olduğu için gururlu olduğundan bahseden Halim Aydın bu başarısında eşi Neşe Aydın’ın önemli payı bulunduğunu kaydetti.

Pi Yapı dan Çeşme Ovacık a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı olarak sürekli yatırım ve proje geliştirmek için çalıştıklarını ifade eden Aydın, “Erzurum’da doğdum, İzmir’e gelerek 15 yaşında inşaat boyacılığıyla mesleğe başladım. Farklı şirketlerde ve şehirlerde yıllarca çalıştım. Çalışmayı çok severim, güneş doğmadan kalkarım. Yatak odamda güneş yüzü görmedim diyebilirim. Daha sonra firmaların taşeron inşaat işlerini yapmaya başladım. 2017 yılında Pi Yapı firmasını kurdum.  İzmir  ve Manisa da kurumsal büyük sanayi firmalarının fabrikalarının yapımını gerçekleştirdim. Şu anda Çeşme Ovacıkta Pi Toscana Evleri’nin yapımını sürdürüyorum. Ovacık’ta eski Alaçatı taş evlerinin konseptine sahip projemizde 3 adet villa bulunuyor. Konutlar önümüzdeki Haziran ayında tamamlanacak. Konutlar daha tamamlanmadan ilgi görmeye başladı. Çeşme bana göre çok önemli bir bölge Türkiye turizminin başkenti olmaya aday. Şehir dışından yoğun talep görüyor” açıklamasında bulundu. Firma olarak 100 kişilik bir aile olduklarının altını çizen Aydın, yeni projeler için durmadan çalıştıklarını ve İzmir’de lüks bir site yatırımı yapmak için de hazırlıklara devam ettiklerini söyledi. 


Geri Dön