23 / 04 / 2024

Piazza AVM ayda 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor!

Piazza AVM ayda 1 milyon ziyaretçi ağırlıyor!

RÖNESANS Gayrimenkul Yatırım, AVM Piazza'nın ilk halkasını 2013 yılı Mart ayında Samsun'da faaliyete geçirdi. Aylık 1 milyonun üzerinde ziyaretçi ağırlayan alışveriş ve yaşam merkezi kısa zamanda kentin çekim noktası oldu.



Piazza AVM; 155 bin metrekarelik inşaat alam ve 65 bin metrekarelik kiralanabilir alam ile sadece Samsun'un değil, aynı zamanda Orta Karadeniz Bölgesi'nin ticari ve sosyal hayatma yön veriyor. Bölgede ilk kez mağaza açan birçok uluslararası ve ulusal markayı bünyesinde bulunduran Piazza; başta Zara, H&M, Bershka, Decathlon, Media Markt, Lacoste, Yargıcı, Kahve Dünyası, Starbucks, Cookshop, 5M Migros olmak üzere 161 mağazası üe ziyaretçüerini ağırlıyor. 


EĞLENCE MERKEZİ 

Bölgenin alışveriş ihtiyaçlarına cevap vermesinin yanında, eğlence merkezi olma özelliği de taşıyan alışveriş merkezi; 10 salonda 1600 koltuk kapasiteli sineması, 270 metrekarelik buz pisti ve bowling salonu ile de çekim merkezi olarak öne çıkıyor. Samsun için aynı zamanda isühdam kaynağı da olan alışveriş merkezinde 2 bin 500 kişi çalışıyor ve geleceğin en önemli mesleklerinden olan perakendecilik alanında kariyer yapma fırsatı yakalıyor. Bölge ekonomisine de katkı sağlayan Piazza, ekonominin canlanmasına ve kentin ülke genelinde aldığı payın artmasına neden oluyor. 


Hürriyet


Geri Dön