02 / 05 / 2024

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası açıyor!

Pınar Altuğ Bodrum'da takı mağazası açıyor!

Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor..



Yağmur Atacan'la evlendikten sonra oyunculuğa ara veren Pınar Altuğ Atacan, kendisini tasarıma adadı. Geçtiğimiz aylarda internet sitelerinde satışa çıkardığı aksesuvarlarıyla büyük beğeni toplayan güzel oyuncu, işleri büyütmeye karar verdi. Pınar Altuğ Atacan, tercihini Bodrum'dan yana kullandı. 


Güzel oyuncu, bu yaz Yalıkavak'ta bulunan marinada bir mağaza açacak. Mağazanın son hazırlıklarıyla uğraşan Pınar Altuğ Atacan, her yaz tatil için gittiği Bodrum'a bu sene patroniçe olarak gidecek. Ticarete atılan güzel oyuncunun en büyük destekçisi ise kuşkusuz eşi Yağmur Atacan...

Yıllardır kendisi ve yakın arkadaşları için takı tasarlayan Pınar Altuğ Atacan, artık kendi ismini taşıyan bir markayla tüketici ile buluşuyor.



Takvim




Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Tatil için her yaz Bodrum’a giden Pınar Altuğ Atacan, burada da ticarete atıldı. Güzel sunucu, Yalıkavak’ta bir takı mağazası açıyor. 


Bir süredir oyunculuğa ara veren Pınar Altuğ Atacan, kendisini tasarıma adadı. Geçtiğimiz aylarda internet sitelerinde satışa çıkardığı oyuncu, işleri büyütmeye karar verdi. 


Altuğ bu yaz Yalıkavak'ta bulunan marinada bir mağaza açacak.


Mağazanın son hazırlıklarıyla uğraşan Pınar Altuğ Atacan'ın en büyük destekcisi de eşi Yağmur Atacan oldu.



Habertürk



Haber Milliyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Bodrum’da ilk mağazasını açmaya hazırlanan Pınar Altuğ Atacan, adım attığı ticaret hayatına devam edip etmeyeceği konusunda “Başladığı işi kolay bırakan, maymun iştahlı biri değilim. Kolay kolay da pes etmem” diyor


İlk mağazasını Bodrum’da haziran başında açacak olan Pınar Altuğ Atacan’la mağazasını ve projelerini konuşmak üzere Etiler Big Chefs’te buluştuk. “Bu yaz Bodrum’dasınız, mağazada görecek miyiz sizi?” diye sordum ilk olarak. “Bir hafta sonra gidiyorum, geri gelmeyeceğim gibi görünüyor. Olabildiğim kadar oradayım” diye başladı heyecanla anlatmaya.


Mağazası yılın altı ayı açık olacakmış. Hem mücevher koleksiyonu hem de tekneler için olan tekstil koleksiyonu var mağazada. Bir de nakış makinesi koyuyorlar mağazaya. Aldığınız havlu, bornoz gibi ürünlere istediğiniz yazının orada işlenebilmesi için. Şimdilik ofislerinde duran makine, kızı Su ve Altuğ’un en büyük eğlencesi olmuş bile. İşte Altuğ’un mağazasından, ailesine ve ekran projelerine kadar anlattıkları...


Bodrum’da, Yalıkavak Palmarina’da ilk mağazanızı açıyorsunuz. Nereden aklınıza geldi mağaza açmak?


Dört sene önce by Pınar Altuğ’u ortaya çıkardım. Tekne giydiriyorum. Nevresim, havlu, masa örtüsü, paspas, mürettebat, kaptan kıyafetleri... Beş senedir yazları üzerinden hiç inmeden 70 gün teknede yaşadığım için tecrübem de var. Artık daha ileriye gidip, neler yaptığımı gösterme zamanı gelmişti. Mücevher koleksiyonum Selma da bir yaşında. Bir mağaza açma fikri olunca iki markamı, iki bebeğimi de birbirinden ayırmayı düşünmedim.


Kimlere hitap ediyor mağazanız?


Teknelere, Bodrum’a tatile gelenlere ve de Bodrum’da yaşayanlara uygun çünkü banyo havlusuna, bornoza, yemek tabağına ihtiyaç olabilir. Kütahya Porselen ürünleri ve Azimut Yachts için çıkardığımız serinin ürünleri de olacak. Tekstil ürünleri Akmerkez Mutlu Mikrop’ta da satılacak. Dolu dolu, herkesin kendine göre bir şeyler bulabileceği, alışveriş yapmasa bile içinde bulunduğu süre boyunca güzel dakikalar geçireceği bir mağaza.


Milliyet


Geri Dön