27 / 04 / 2024

Pırlanta Erciyes İnşaat'tan Adana'daki projelere açıklama!

Pırlanta Erciyes İnşaat'tan Adana'daki projelere açıklama!

Adana Çukurova Barış Gazetesi'nde yayınlanan Pırlanta Erciyes İnşaat'ın Adana'daki inşaatlarının mühürlenmesi konusunda yaptığı habere Pırlanta Erciyes İnşaat'tan açıklama geldi. İşte o açıklama...



Adana Çukurova Barış Gazetesi'nde yayınlanan Pırlanta Erciyes İnşaat'ın Adana'daki inşaatlarının mühürlenmesi konusunda yaptığı habere Pırlanta Erciyes İnşaat'tan açıklama geldi. 


Pırlanta Erciyes İnşaat'ın haber hakkındaki açıklaması;

İnternet üzerinden yayın yapan bazı medya kuruluşları 01.03.2016 tarihinde yaptıkları haber ve yayınlarda; şirketimizin çöktüğü, iflas ettiği, şirketimize kayyum atandığı yönünde hakikatle yakından- uzaktan alakası olmayan iddialara yer vermişlerdir. Bu iddia ve sözde haberlerin içeriği kesinlikle doğru değildir.


"Basın Hürriyeti"ne sonsuz bir şekilde inanmak ve savunmakla birlikte, doğruluğunu araştırmadan yapılan bu tür neşriyatın insanlara ve müesseselere verdiği zararı hiç kimse göz ardı edemez. Ayrıca mesnetsiz ve hakikat ile alakası bulunmayan bu istikametteki yayınların basın ahlak ve meslek ilkelerine ters düştüğü her türlü izahtan varestedir.


Şirketimizin, her zamanki titizlik ve "müşteri memnuniyeti" prensibi ile hareket ettiğini ve faaliyetlerini sürdürdüğünü gerçek dışı bu yayınlar hakkında yasal yollara başvuracağımızı kamuoyuna saygılarımızı sunarak bildirmek istiyoruz.


PIRLANTA ERCİYES 
İnşaat Sanayi ve 
Ticaret Anonim Şirketi


Pırlanta Erciyes İnşaat'ın Adana'daki projelerinde mühür kaldırıldı mı?


Geri Dön