28 / 03 / 2024

Piyalepaşa İstanbul'da eğitim bursu başvuruları başladı!

Piyalepaşa İstanbul'da eğitim bursu başvuruları başladı!

Polat markasının deneyimi ile hayata geçirilen Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, ihtiyaç sahibi lise ve üniversite öğrencilerine eğitim destek bursu veriyor




Polat markasının deneyimi ile hayata geçirilen Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, ihtiyaç sahibi lise ve üniversite öğrencilerine eğitim destek bursu veriyor. Öğrencilere öğrenim dönemi boyunca verilecek burslar, ihtiyaç ve başarı durumuna göre öğrencilerin mezuniyetlerine kadar her yıl yenilenecek.


İstanbul’un en merkezi semtlerinden Beyoğlu’nda, Türkiye’nin özel sektör tarafından gerçekleştirilen en büyük kentsel dönüşüm projesini hayata geçiren Piyalepaşa Gayrimenkul, burs programına başvuru sürecini başlattı. Burslar, Türkiye genelinde lise ve üniversitede öğrenim gören başarılı ve maddi imkanları yetersiz 20 öğrenciye verilecek.


Öğrenciler, Piyalepaşa Gayrimenkul eğitim destek bursuna 21 Ağustos 2015 tarihine kadar başvurabilecek.* Bursiyer adayları, başvurularını tamamladıktan sonra Piyalepaşa Gayrimenkul Burs Komisyonu ile sözlü mülakat gerçekleştirecekler. Piyalepaşa Gayrimenkul, burs almaya hak kazanan öğrencilere, Eylül – Mayıs ayları dahil olmak üzere toplam 9 ay süresince, lise öğrencilerine aylık 200 TL, üniversite öğrencilerine ise aylık 400 TL burs ödemesini banka hesaplarına yatıracak. Burslar ihtiyaç ve başarı durumuna göre öğrencilerin mezuniyetlerine kadar her yıl yenilenecek.


Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, “Biz gerek Polat gerekse Piyalepaşa İstanbul olarak sorumluluk bilinciyle hareket ediyor ve Piyalepaşa Bölgesi’nde hayata geçirdiğimiz projemiz ile sosyo-ekonomik ve kültürel bir dönüşümün öncülüğünü yapıyoruz. Bunu yaparken de hayata geçirdiğimiz tüm projelerin odağına insanı ve toplumsal faydayı koyuyoruz. İnsana değer veriyoruz, bu doğrultuda da insana ve topluma değer katacak projeleri hayata geçirmek için gayret ediyoruz. Bu yönde hayata geçirdiğimiz çalışmalarımızdan biri de ihtiyaç sahibi başarılı öğrencilerimize burs vermek. Burs projemizin ilk yılında 20 öğrencimize destek olacağız. Amacımız önümüzdeki dönemde her yıl bu sayıyı artırarak daha fazla ihtiyaç sahibi öğrencimizin eğitim almasını desteklemek” dedi. 


*21 Ağustos 2015 tarihine kadar piyalepasa.com.tr adresinden “Burs Başvuru Formu”nu doldurarak burs başvurusu yapılabilir. 


Geri Dön