25 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul'da satışlar sürüyor!

Piyalepaşa İstanbul'da satışlar sürüyor!

Polat Holding tarafından geliştirilen kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, Sign of the City Awards'ta 'Jüri Özel Ödülü' aldı.



Polat Holding tarafından geliştirilen kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul, Sign of the City Awards'ta 'Jüri Özel Ödülü' aldı.  Mahalle dokusunun yaratılacağı proje için 800 milyon dolar yatırım yapılacak. Konut, ofis, otel ve alışveriş sokağı inşa edilecek projede satışlar başladı. 


82 dönüm arazi üzerinde hayata geçirilen Piyalepaşa İstanbul'un en önemli özelliklerinden biri: konut, rezidans, ofis, otel ve Alışveriş Sokağı'ndan oluşan bir karma kullanım pıojesi olarak tasarlanması. Projenin Alışveriş Sokağı hakkında bilgi veren Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, "550 metre uzunluğunda 17 metre genişliğinde ikinci bir istiklal Caddesi yaratmak istiyoıuz. 120 mağazada sadece ticar i birimler değil, eğlence, kultur ve sanatta olacak. Yılda 10 milyondan fazla ziyaretçi bekliyoruz. Bölgede ve çevresinde bu konseptte. bu kadaı markayı bir araya getiren başka toplu bir alışveriş alanı yok. Kurguladığımız bu konseptle, sokaktaki alışveriş ve semt kültürünü Piyalepaşa İstanbul'da göreceksiniz. Projenin en önemli avantajları arasında yer alan 4 katlı, 3 bin 900 araçlık otoparkı ise yaşam alanlarının en büyük sorununa çözüm üretiyor" dedi. 


Hürriyet Ek 




Geri Dön