19 / 04 / 2024

Piyalepaşa İstanbul'un ticari birimleri yeni yılda satışa çıkacak!

Piyalepaşa İstanbul'un ticari birimleri yeni yılda satışa çıkacak!

Polat Holding markası altında yer alan Piyalepaşa Gayrimenkul, 'Beyoğlu Piyalepaşa' projesinde özel sektörün gerçekleştirdiği en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarından birine imza atıyor...




Polat Holding markası altında yer alan Piyalepaşa Gayrimenkul, 'Beyoğlu Piyalepaşa' projesinde özel sektörün gerçekleştirdiği en büyük kentsel dönüşüm çalışmalarından birine imza atıyor. 


Piyalepaşa Gayrimenkul Genel Müdürü Kaan Yücel, 800 milyon dolar yatıracakları projenin yüzde 55'ini yeni yılda satmayı planladıklarını belirterek, şunları söyledi: "Piyalepaşa İstanbul bir karma kullanım projesi. Projemizde yer alan bölümlerimizden sadece konut ve rezidansların satışını yapıyoruz. Geriye kalan bölümlerimizle (mağaza, ofis ve otel) ilgili olarak da 2016 yılında çalışmalarımıza hız vereceğiz. Bu yıl zaten Alışveriş Sokağı'mızda (AVS) yer alacak olan markalarla görüşmelerimize başlamıştık. Bazı markalarla da kiralama sözleşmelerimizi imzaladık. Önümüzdeki yıl, büyük oranda kiralamaları tamamlamış olmayı hedefliyoruz. Aynı şekilde ofis ve otel için de yine görüşmelerimiz devam edecek." Projenin üzerinde inşa edildiği arazinin Polat Holding'in inşaat sektöründe gösterdiği faaliyetlerine uygun olarak 15 yıl öncesinden bu yana çalışmalarını sürdürdüğü bir arazi olduğunu hatırlatan Yücel, "Dolayısıyla 15 yıl sonunda yatırımımızın ilk meyvesini aldık. Şimdi bu çaptaki ve büyüklükteki bir proje için elimizden gelenin en iyisini yapmak üzere, şuan için tüm konsantrasyonumuz Piyalepaşa İstanbul'da" diye konuştu. 



Milliyet Business Türkiye


http://www.piyalepasa.com.tr/


Geri Dön