26 / 04 / 2024

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın kaç liraya düşerse alırım dedi! Hiç gram altın almayanlar dikkat

Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın kaç liraya düşerse alırım dedi! Hiç gram altın almayanlar dikkat

Altın ve Piyasalar Uzmanı İslam Memiş, gram altın fiyatlarıyla ilgili değerlendirmeler yaptı. Memiş, gram altın için bir fiyat seviyesi açıklayarak, alım yapabileceğini söyledi.



GRAM ALTIN 1000 LİRA SEVİYESİNİN ALTINA SARKINCA KADEMELİ ALIRIM

''Kısa vadede gram altın maksimum 1 ay, ben 1000 lirası seviyesinin üstünü kısa vade için gram atın alımını yatırımcısına tavsiye etmiyorum” diyen Memiş, “ama bunu neyi öngörerek söylüyorum: Yukarıda 1050 lira seviyesini öngörerek. Serbest piyasalarda 1040 lira görüldü” ifadelerini kullandı.

  Piyasa Kahini İslam Memiş gram altın kaç liraya düşerse alırım dedi! Hiç gram altın almayanlar dikkat

GRAM ALTINDA 1 AY İÇİNDE 950 LİRA İLA 1000 LİRA ARASINDA DENGELEME

Doların TL'de düşüş nedeniyle 1 ay içinde gram altın 950 lira ile 1000 lira arasında bir dengelenme  yaşanabileceğini söyleyen Memiş, ''Önce 980'i görmek lazım sonra 950 seviyesini görmek lazım ama ben kısa vadede maksimum bir iki aylık süreç içinde 1000 lira seviyesinin üzerinde gram altın almam. 1000 lira seviyesinin altına sarkınca kademeli alırım. 990, 980, 970 vs... makas aralıklarını göz önünde bulundurmak lazım" dedi.

GRAM ALTINDA HEDEF 1200 LİRA SEVİYESİ

Gram altın hiç almayan takipçilerine seslenen ünlü analist, ''Gram altın 950 lira seviyesine kadar değerlendirebilir. Ancak yine bundan sonraki süreçte destek seviyesi test edildikten sonra hızlı bir toparlanma bekliyorum. Bu sefer hedef 1200 lira seviyesi. Bunun nedeni ise ons altın olacaktır" tahmininde bulundu.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 25 Haziran 2022 tarihinde saat 02:05’te yazılmıştır An itibarıyla dolar kuru 16,89 Türk Lirası, euro 17,83 Türk Lirası, altının gramı ise 992 Türk Lirası değerinde.

BDDK'nın ticari kredi düzenlemesi sonrası düşüş yaşayan doların kaç liraya çıkacağını Selçuk Geçer açıkladı

Kurbanlık fiyatları geçen yıla göre ne kadar arttı? Ulusal Kırmızı Et Konseyi Başkanı açıkladı

Bakan Yanık müjdeyi verdi! Başvurular e-Devlet'ten yapılacak. 7200 lira verilecek


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön