29 / 03 / 2024

Point Bornova 350 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yükseliyor!

Point Bornova 350 milyon dolarlık yatırım bedeli ile yükseliyor!

22 Ekim’de açılması planlanan, Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM’si olan Point Bornova AVM, pek çok uluslararası markayı ilk kez İzmirliler’le buluşturacak.




Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, ofis ve konut yatırımlarının ardından İzmir’deki ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni 350 milyon Dolar yatırım ile hayata geçirmeye hazırlanıyor. 22 Ekim’de açılması planlanan, Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM’si olan Point Bornova AVM, pek çok uluslararası markayı ilk kez İzmirliler’le buluşturacak.


Ofis ve konut projeleriyle fark yaratan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, İzmir’deki ilk AVM projesini açmaya hazırlanıyor. Bayraklı Tower, EGE Suits gibi marka projelerin ardından geçtiğimiz yıl temeli atılan bölgenin en büyük karma projesi Point Bornova kapsamında, toplam 300 bin metrekarelik, üzeri açılıp kapanabilen bir de alışveriş ve yaşam merkezi yer alacak. Avrupa ve Ortadoğu’nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM’si olan Point Bornova AVM, aynı zamanda Kavuklar Gayrimenkul Yatırım’ın da İzmir’deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacak.




Hürriyet Ege


Geri Dön