29 / 03 / 2024

Point Bornova AVM ne zaman açılacak?

Point Bornova AVM ne zaman açılacak?

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, ofis ve konut yatırımlarının ardından İzmir’deki ilk Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni hayata geçirmeye hazırlanıyor.



22 Ekim'de açılması planlanan, Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM'si olan Point Bornova AVM, pek çok uluslararası markayı ilk kez İzmirliler'le buluşturacak.


Ofis ve konut projeleriyle fark yaratan Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, İzmir'deki ilk AVM projesini açmaya hazırlanıyor. Bayraklı Tower, EGE Suits gibi marka projelerin ardından geçtiğimiz yıl temeli atılan bölgenin en büyük karma projesi Point Bornova kapsamında, toplam 300 bin metrekarelik, üzeri açılıp kapanabilen bir de alışveriş ve yaşam merkezi yer alacak. Avrupa ve Ortadoğu'nun üzeri tamamen açılıp kapanabilen ilk AVM'si olan Point Bornova AVM, aynı zamanda Kavuklar Gayrimenkul Yatırım'ın da İzmir'deki ilk alışveriş ve yaşam merkezi olacak.


İzmir ilk'lerle buluşacak...

Şehrin mimarisine olduğu kadar, kültür-sanat, moda, müzik, alışveriş gibi sosyal hayatına da katkı sağlamayı hedefleyen Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Bornova'da yükselen karma projesinde yer alan Point Bornova AVM ile sanat, moda, müzik ve eğlenceyi bir çatı altına toplayacak.


Projenin detayları ile ilgili bilgi veren Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, Point Bornova AVM'de İzmir'e ilk kez girecek markalar olduğunu belirtti. Metehan Kavuk; “Point Bornova AVM'de toplam 160 mağaza bulunuyor. İzmirliler'in merakla beklediği dünyanın önde gelen moda perakende zincirlerinden İsveçli H&M, İzmir'deki ilk mağazasını Point Bornova AVM'de açacak. Point Bornova AVM'de açılacak mağaza, Türkiye'nin en büyük H&M mağazası olacak. İki kattan oluşacak mağaza, 3 bin 200 metrekare alana yayılacak. Kadın, erkek, çocuk ve markanın tüm diğer konseptlerinin yer alacağı mağazada, Home konsepti de satışa sunulacak. H&M grubuna ait bir diğer marka olan COS da Point Bornova AVM ile ilk kez İzmir'de mağaza açacak. Modayı değil stili ön plana çıkaran, zamansız modern klasikler sunan, H&M'in üst segmentte konumlandırdığı COS markası çok özel bir konseptle Point Bornova AVM'de yer alacak. Point Bornova AVM İzmirliler'i uluslararası ve yerel pek çok marka ile buluşturacak. Herkesi kucaklayacak marka karmasıyla hem İzmir'in ilk'lerini hem de lüks markalarını bir araya getirecek” diye konuştu.


Çocuk eğlence merkezinin toplam büyüklüğü 5 bin metrekare olacak

Point Bornova AVM içerisinde 0-12 yaş arasında tüm yaş gruplarına hitap edebilen, çocukların eğlenerek öğrenebilecekleri bir de çocuk eğlence merkezi olacak. Merkezin toplamda 5 bin metrekare olacağını belirten Metehan Kavuk, “İlk etapta merkezin bin metrekarelik bölümünü açacağız. Yavaş yavaş diğer üniteleri de dahil ederek toplamda 5 bin metrekarelik bir eğlence merkezine dönüştüreceğiz. Her bir detayını titizlikle kurguladığımız bu merkezde çocuklar, interaktif oyunlarla eğlenerek öğrenece”  diye konuştu.


Point Bornova AVM'nin 22 Ekim'de kapılarını açacağını duyuran Kavuklar Gayrimenkul Yatırım Grup Başkanı Metehan Kavuk, sözlerini ‘Kavuklar, 50 yılı aşkın süredir İzmir'in ekonomisine çok önemli katkılar sunmuştur. Son dönemde geliştirdiğimiz projeler ile İzmir'i çekim merkezi yapmaya odaklandık. İzmir'in sosyal hayatına katkı sağlayacak bir merkez hayata geçireceğiz” diyerek noktaladı.


Türkiye


Geri Dön