26 / 04 / 2024

Polat Holding büyümek için ofis pazarını seçti!

Polat Holding büyümek için ofis pazarını seçti!

POLAT Holding ilk ofis yatırımında Kağıthane'yi seçti. Polat Ofis projesi için 25 milyon dolar yatırım yapan şirket, ofis pazarında büyüme kararı aldı. Ofis projeleri hayata geçirmek için çalışmalara devam ediyor.



POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul, son dönemde gelişimi ile dikkat çeken Kağıthane'de yeni bir proje hayata geçiriyor. Şirketin ilk ofis yatırımı Polat Ofis Mimar Murat Kader tarafından tasarlandı. Polat Ofis, A plus ofis alanları, dükkânları, özel otoparkı ve Sadabat Parkı manzarasıyla dikkat çekiyor. 


25 MİLYON DOLAR 

Kağıthane'de 25 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. Kâğıthane'de, ana cadde y üzerinde luH A yer alan Aplus Kağıthane Polat Ofis, Sadabat Parkı manzarası ve yatay mimarisiyle öne çıkıyor. 


YENİ NESİL OFİS 

Projenin mimarisi ve lokasyonu üe yeni nesü ofis projesi olarak tasarlandığım belirten AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Kağıthane Polat Ofis, yılların deneyimden güç alan genç ve dinamik bir ekibin, yeni neslin yeni ofis anlayışı üe hayata geçirildi. Teknolojik ve yenilikçi bakış açımızı yansıttığımız bu yeni proje üe iş dünyasının geleceğine açüan bir kapıyı aralıyoruz. Diğer yandan, iş ortamındaki fiziksel çalışma koşullarının iş verimi ve çalışan motivasyonunu artırdığı tartışılmaz bir gerçek. Bizler de yeni neslin temsücüeri olarak yeni nesü çalışanlarının beklentilerine cevap verecek bir ofis mimarisi yaklaşımıyla bu projeyi hayata geçirdik" diye konuştu. 


AP Gayrimenkul'ün Polat Ofis markası üe iş dünyasının ihtiyaç duyduğu çalışma ortamını birçok iş merkezi aksında sektöre kazandırmayı amaçladığının altım çizen Kerim Polat şunlan söyledi: "Kağıthane Polat Ofis, ilk ofis projemiz olmasının yam sıra benim de ük projem. Amacımız, Türkiye'ye bir ofis markası kazandırmak. Kağıthane Polat Ofis, 'Polat Ofis' markamızın ilk projesi. Bu projemizi Türkiye'nin özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan PiyalePaşa takip edecek. Yatırımlanmız elbette bunlarla sınırlı kalmayacak. 

Önümüzdeki dönemde farklı lokasyonlarda iş dünyasına yeni 'Polat Ofis'ler kazandırmaya devam edeceğiz, bu amaçla çalışmalara başladık" dedi. 


ŞEFFAF CEPHE

AP Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Turgut Kabaca ise ofislerin metrekare fiyatının 4 bin 750 dolar, dükkanların metrekare satış fiyatının ise 6 bin 750 dolar olduğunu söyledi. Projenin en önemli mimari özelliklerinden birisinin şeffaf cephe yapısı olduğunu belirten Kabaca, "Bu özellik, çalışma ortamının dışarıyla ilişkisini güçlendiriyor" dedi. 


ULAŞIMI KOLAY

POLAT Ofis, hem karayolu hem de deniz yolu ulaşımı açısından avantajlı bir noktada yer alıyor. Üsküdar- Eyüp güzergahındaki Haliç Vapur Hattı da ulaşımda rahatlık sağlıyor. Kâğıthane Polat Ofis, Kâğıthane Tünel'e ve TEM bağlantısına 1,5 kilometre, E5 bağlantısına 2 küometre, Mecidiyeköy'e 7 küometre, Levent'e 9 küometre, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 11 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje ayrıca 2017 yılında açüacak olan Kağıthane metrosu üe de daha fazla ulaşım kolaylığı sunacak. Çevreci yaklaşımı üe de dikkat çeken Kağıthane Polat Ofis'in, önemli yeşü bina sertifikalarından biri olarak kabul edüen Leed Sertifikası'na başvurusu bulunuyor. 


Hürriyet


Geri Dön