29 / 03 / 2024

Polat Ofis'te fiyatlar 6 bin 750 dolardan başlıyor!

Polat Ofis'te fiyatlar 6 bin 750 dolardan başlıyor!

Firma: AP Gayrimenkul

Proje: Kağıthane Polat Ofis

POLAT Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul İstanbul Kağıthane'de yeni bir ofis projesi hayata geçiriyor. Proje 25 milyon dolar yatırımla hayata geçen ve Mimar Murat Kader tarafından tasarlandı..



POLAT Holding şirketlerinden  AP Gayrimenkul  İstanbul Kağıthane'de yeni bir ofis projesi hayata geçiriyor. 25 milyon dolar yatırımla hayata geçen ve Mimar Murat Kader tarafından tasarlanan Polat Ofis, 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölümden oluşuyor. AP Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Turgut Kabaca, modüler olarak tasarlanan ofislerin metrekare fiyatının 4 bin 750 dolar, dükkanların fiyatının ise 6 bin 750 dolar olduğunu söyledi. 


Polat Ofis'in ilk ofis yatırımları olduğunu söyleyen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Teknolojik ve yenilikçi bakış açımızı yansıttığımız bu yeni proje ile iş dünyasının geleceğine açüan g bir kapıyı aralıyoruz. Diğer yandan, iş ortamındaki fiziksel çalışma koşullarının iş verimi ve çalışan motivasyonunu artırdığı tartışılmaz bir gerçek. Bizler de yeni neslin temsilcileri olarak yeni nesil çalışanlarının beklentilerine cevap verecek bir ofis mimarisi yaklaşımıyla bu projeyi hayata geçirdik" dedi. 

Kağıthane Polat Ofis, Kağıthane Tünel'e ve TEM bağlanüsına 1.5 kilometre, E5 bağlantısma 2 kilometre, Mecidiyeköy'e 7 kilometre, Levent'e 9 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne ise 11 kilometre uzaklıkta yer alıyor. Proje ayrıca 2017 yılında açüacak olan Kağıthane metrosu üe daha fazla ulaşım kolaylığı sunacak. 


Hürriyet


projeye sor



Geri Dön