24 / 04 / 2024

Polisan Shop noktası şimdi de Muğlanın Fethiye ilçesinde!

Polisan Shop noktası şimdi de Muğlanın Fethiye ilçesinde!

Polisan Boyanın, bayilerinin işlerini geliştirmelerine destek sağlamak ve geleceklerini planlamalarına yardımcı olmak amacıyla yaklaşık 3 yıl önce başlattığı Polisan Shop konseptine yeni bir mağaza daha eklendi



Fethiye Yapı Malzemeleri Şirketi tarafından hizmete açılan Home Cosmetics mağazası, Şirket Yöneticileri ve Polisan Yönetiminin de katıldığı bir törenle açıldı.

3 yıl içinde Türkiye genelinde 300ü aşkın bayii, Polisan Shop olmak için gerekli kriterlere uygunluğunu sağlayarak cirolarını katladı.

Polisan Boya A.Ş., nalbur ve boya perakendeciliği ya da uygulamacı bayiliğini yapan müşterilerinin dükkânlarını tanımlanmış standartlara göre düzenleyerek, bu satış noktalarının daha rahat ve keyifli alışveriş yapılabilecek bir yapıya kavuşturmayı hedefliyor.

Polisan Shop noktalarını tüketici odaklı teşhir öğeleri ile donatarak dekorasyonun önemli bir parçası olan duvarlarda özgün ve farklı çözümler sunmayı amaçlıyor.

Son yıllarda artan tüketici bilinci sayesinde boyacıların olduğu kadar evini boyatacak nihai tüketicilerin de boya alımı için alışveriş noktalarını ziyaret ettiğini belirten Polisan yetkilileri, bu trendin önümüzdeki yıllarda giderek ivme kazanacağını ön görüyor. Boya sektöründe bu seviyede yaygın ve standart içerikte Türkiyenin tek konsept mağazacılık örneği olan Polisan Shop yatırımları önümüzdeki dönemde hızla devam edecektir.

Polisan Boya AŞ, Bayileri ile birlikte ortak geleceğine umutla bakıyor.


Geri Dön