28 / 03 / 2024

Premier Kampüs Ofis projesinin birinci etabı tükendi!

Premier Kampüs Ofis projesinin birinci etabı tükendi!

Fer Yapı'nın İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdiği Premier Kampüs Ofis'te ofis fiyatları 113 bin dolardan başlıyor. Kampüs Ofis projesi Peşin alımda yüzde 12 indirim imkanı sunuyor.



Türkiye'nin ilk kampüs ofis projesi Premier Kampüs Ofis'in 2. etabındaki ofisler, 36 ay sabit kur avantajıyla satışa çıktı. 

 

Premier Kampüs Ofis projesinin Kağıthane'de 20 dönüm alanda yükseldiğini belirten Fer Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Ram ad an Kumova, "2011 yılında Cendere Vadisi imara açıldıktan sonra bölge gelişmeye başladı. Ulaşımı kolay; tünel ve metro bağlantıları olan bölgenin metrekare / fiyat anlamında da günden güne değer kazandığını görüyoruz" dedi. 


Akıllı ofis 


Akıllı ofis sistemleriyle inşa edilen projede, büyüklükleri 25 ile 1500 metrekare arasında değişen mağaza, kafe ve restoranlara yer veriliyor. 6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan'da ise pek çok mağaza birarada bulunuyor. 

Premier Kampüs Ofis, birleştirilebilir modüller sistem ile 40 metrekare ile 300 metrekare arasında küçük ofisler ve 300 metrekareden başlayarak 800 - 1000 metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. 

Teslim tarihi ise Aralık 2015. 


Projede, cep sineması ve seminer odalan, parti odası ve hobi odaları, toplantı odalan, her yerde wi-fi, sekreteıya temizlik hizmeti, İT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzlan, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi olanaklar sunuyor. 

Proje Fer Yapı ile Çelikler Limited Şirketi arasında hasılat paylaşımı metoduyla hayata geçiriliyor. 


Milliyet


Geri Dön