18 / 04 / 2024

Premier Kampüs Ofis teslimleri Aralık 2015'te!

Premier Kampüs Ofis teslimleri Aralık 2015'te!

Kağıthane'de hayata geçen Premier Kampüs Ofis projesinde 2. etap satışa çıktı. Konumu, modüler yapısı, akıllı ofis sistemi ve sosyal alanlarıyla öne çıkan Premier Kampüs Ofis'te teslimlerin Aralık 2015'te yapılması bekleniyor.



PREMİER Kampüs Ofis'te 2. etap satışa açıldı. Kağıthane konumlanan proje Sadabad korusuna karşı yükseliyor, akıllı bina sistemleri ve sosyal alanları ile dikkat çekiyor. FerYapı'nın İstanbul Kâğıthane'de hayata geçirdiği projenin 2. etabmda '36 ay sabit kur' uygulaması avantajı sunuluyor, taksitler ise ofisin satın alındığı günkü kurdan tamamlanıyor. Projede ofis fiyatlan 113 bin dolardan başlarken, peşin alımda yüzde 12 indirim imkanı sağlanıyor. Leed Gold sertifikasına aday olan projede, banka kredisine ihtiyaç duymadan, FerYapı finansmanıyla ofis sahibi olma seçeneği de bulunuyor. 


ŞEHRİN MERKEZİNDE 

Premier Kampüs Ofis projesinin Kâğıthane'de 20 dönüm alanda yükseldiğini belirten FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, İstanbul'un merkezi 

sayılabilecek bir noktada yer alan arsanm gizli kalmış bir nimet olduğunu söyledi. Kumova, Google gibi dev şirketlerin ancak şehrin dışındaki alanlarda kampüs ofise sahip olabüdiğine dikkat çekerek, bu ofis trendini şehir merkezinde yapmanın bir fırsat olduğunu açıkladı. Kumova, "2011 yılında Cendere ' Vadisi imara açüdıktan sonra bölge gelişime başladı. Ulaşımı kolay, tünel, metro bağlantıları olan bölgenin metrekare fiyat anlamında da günden güne değer kazandığını görüyoruz" dedi. 

Ramadan Kumova, gelecekte 5 üniversitenin taşınacağı Kâğıthane'nin konut, eğitim, ofis ve eğlence birimleri ile özel bir alan haline geleceğini belirtti. 

Kumova 40 metrekarelik bir ofisin kira getirişinin bin dolan bulacağını, proje tamamlandığı zaman bu rakamın çok daha yukarüarda olacağını açıkladı. 


OFİSLER AKILLI 

Projede akıllı sistem platformu üzerinden dijital kart sistemi sayesinde tüm hareketlilik takip edilebiliyor. Bu sistem sayesinde toplantı seminer odaları, sosyal tesisler ve ortak kullanıma açık diğer alanlar kullanılmadığında enerji kesüerek tasarruf sağlanıyor. Tüm ortak ve sosyal alanların masraflarının paylaşımında devreye giren 'kullandığın kadar öde' sistemi ile masraflar sadece kullanımı gerçekleştirenlere yansıtılıyor. 

Projede, cep sineması ve seminer odalan, parti odası ve hobi odalan, toplantı odalan, her yerde wi-fi, sekreterya temizlik hizmeti, IT hizmeti teknik servisi, fitness, squash, pilates, basketbol, dinlenme ve performans havuzları, SPA, sauna, sağlık odası, buhar odası gibi olanaklar sunuyor. FerYapı'nın Çelikler Limited Şirketi ile ortak hasüat paylaşımı metodu üe hayata geçirdiği projede büyüklükleri 25 ile 1500 metrekare arasmda değişen mağaza, kafe ve restoranlara da yer veriliyor. 6 bin metrekarelik alana sahip Kampüs Meydan'da gurme restorandan kafelere, banka şubelerinden shovvroomlara kadar pek çok mağaza bir arada bulunuyor. Kampüs Bahçe'de ise Canteen, Fit Stop, Break Room ve açık çalışma alanlan gibi pek çok sosyal aktivite mekânı ofis yaşamım renklendiriyor. 


Her ihtiyaca göre ofis bulunuyor!

PREMİER Kampüs Ofis, birleştirilebilir modüller sayesinde ister 40 metrekare üe 300 metrekare arasmda küçük ofisler; 300 metrekareden başlayarak 800-1.000 metrekareye varan orta boy ofislerden oluşuyor. Hatta modüler mimarisi sayesinde 20 bin metrekareye varan büyük boy ofisler de sağlayabiliyor. Proje aynca, ortak toplantı odaları, arşiv, özel donanımlı server odalan gibi uygulamalar üe hem ofis içinde atıl alanlar inşa etme zorunluluğunu ortadan kaldırıyor, hem de kullamcüarına küçük metrekareli ofislerde holding konforu da sağlıyor. Proje dünyanın en önemli mimarlarından Julien De Smedt tarafından tasarlanmasıyla da öne çıkıyor. 


Yeni nesil ofis gerekli!

TÜRK iş dünyasının yeni nesil ofislere ihtiyacı olduğunu söyleyen FerYapı Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Kumova, "Dünyada evrenselleşen yeni bir ofis yöneliminin geliştiği yadsınamaz bir gerçek. 'Mutlu Ofisler' olarak tanımlanan bu yapüar, çalışanların rahat ve huzurlu hissettiği, yüksek teknolojik özellikleri bünyesinde barındıran, geniş sosyal, eğlence ve spor imkânları barındıran yeni çalışma alanlan. 

Çoğunluğunu Y kuşağının oluşturduğu günümüz çalışanlannı mutlu etmeden verimlilikten söz edemeyiz. Standartları tanımayan Y kuşağının motivasyonu 'Mutlu Ofisler' den geçiyor" diye konuştu. 


Hürriyet


Geri Dön