23 / 04 / 2024

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

Premir Kampüs Ofis'te teslimler Şubat ayında!

FerYapı tarafından İstanbul Kağıthane'de hayata geçen 'Premier Kampüs Ofis'te teslimler şubat ayında yapılacak. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan proje akıllı ve çevreci konsepti ile dikkat çekiyor.



'I Tower', 'İstWest', 'Mal Residence' ve 'Parima Ofis' projelerine imza atan FerYapı, Kağıthane'de geliştirdiği akıllı, verimli, sosyal ofis konsepti Premier kampus Ofis' ile iş hayatına yeni bir adres sunuyor. 'Premier Kampus Ofis", kutu gibi ofislerin yerine ferah ofisler, dikey binalar yerine az katlı yatay binalar, büyük yeşil alanlarda ve kat bahçelerinde rahat bir nefes alan personelin çalıştığı akıllı ofisler sunuyor. Teknolojinin ust seviyede kullanıldığı akıllı binada ofislere uzaktan erişim, akıllı sistem platformu sayesinde sağlanıyor. Dijital kaıt yazılımı ile entegre, enerji tasarrufu sağlayan ve kolay organize edilen toplantı odaları ve seminer odaları; sadece kullanıldığında enerji harcayan sosyal alanlar, kullanıcı yokken tüm enerji sistemini kapatan tasarruf sistemi; binaya ergonomik olmasının yanı sıra tasarruf avantajı da sağlıyor. 


KİRALAMALAR BAŞLADI 

20 bin metrekare arazi üzerinde yükselen Premier Kampus Ofis. 58 bin 118 metrekare ofis alanına sahip bulunuyor. 392 adet ofis ve 43 adet ticari alanı bulunan 'Premier Kampus Ofis'in yüzde 50'ye yakın kısmı ise yeşü alan ve çalışanların tüm ihtiyaçlarım karşılayabilecekleri 'Kampus Bahçe' ve 'Kampus Meydan' olarak değerlendirilecek. İnşaatın devam ettiği 'Premier Kampus Ofis'te kiralamalar başladı. Dünyanın en büyük kiralama şirketleri aracılığıyla gerçekleşen süreçte çok uluslu şirketler ve başarılı Türk şirketlerinin yoğun ilgisi ile karşılaşıldığını belüten FerYapı yöneticileri, alternatif lokasyonlardaki kiralama fiyatlar inin çok yüksek olması, merkezi iş alanlarındaki otopark ve trafik problemler i gibi faktörlerin Premier Kampus Ofis'in tercih edilmesinde büyük rol oynadığını belirtti. 


ULAŞIMI KOLAY 

Premier Kampüs Ofis'in kiralama faaliyetlerini yürüten CBRE ve Propin yetkilileri, istanbul'un yeni merkezi iş alanlarına ihtiyaç duyduğunu ve Levent Maslak hattına göre ulaşım imkanları daha iyi olan Kağıthane bölgesinin bu açığı kapatacağını ilettiler.'Premier Kampüs Ofis'in. Levent. Maslak. Mecidiyeköy, Taksim, Eminönü, Karakoy gibi merkezi semtlerin ortasında yer aldığını belirten şirket yetkilileri, "Kağıthane, hem yeni yaşamın hem de dev yatırımların yeni merkezi olarak daha da cazip hale geliyor. Kağıthane-Dolmabahçe arasını 5 dakikaya indiren Dolmabahçe Bomonti tüneli, metrobüs hattı, sanayi metro istasyonları, Seyrantepe TEM viyadüğü gibi yapılan ve yapılmaya devam eden bit çok ulaşım yatırımıyla emlak değeri ve tercih edilebilirlik bakımından en popüler lokasyon olma yolunda hızla ilerliyor" diye konuştu.


Hürriyet Ek


www.premierkampusofis.com


Geri Dön