29 / 03 / 2024

Prestij Turgutlu projesinin temeli atılıyor!

Prestij Turgutlu projesinin temeli atılıyor!

Ege-Koop, ‘Prestij Turgutlu’ projesinin temelini, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in de katılacağı törenle bugün atıyor.




1984 yılından bu yana ürettiği 30 bin konutla, inşaat sektörünün örnek gösterilen kuruluşlarından biri olarak faaliyetlerini sürdüren Ege Koop, yeni projesine bugün Turgutlu’da başlıyor. 

 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, her projesinde sunduğu ilklerle dikkat çeken Ege Koop, yeni projesinde de farklılık yaratmaya hazırlanıyor. 

 

Ege Koop tarafından, ‘Türkiye’nin ilk engelsiz konut projesi’ olarak projelendirilen ve yaklaşık 40 milyon liraya tamamlanması planlanan 150 konutluk ‘Prestij Turgutlu’ projesi için “Turgutlu’nun yeni farkı olacak” vurgusunu yapan Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, projelerini Turgutlu’nun inşaat sektöründeki üretici firmalarıyla ve esnafıyla paylaşma kararlarının sonucu olarak, oluşturacakları katma değerden en büyük payın ilçeye ait olacağına özellikle dikkat çekti; Turgutlu’da kazanıp gitmeye değil, Turgutlu’ya kazandırmaya geldiklerini söyledi. 


Geri Dön