25 / 04 / 2024

Prime Mail Gaziantep AVM iki ödül birden aldı!

Prime Mail Gaziantep AVM iki ödül birden aldı!

Gaziantep'te 13 Eylül'de açılan Prime Mail Gaziantep, açıldığı hafta 'European Property Awards'ta 2 ayrı kategoride en iyi proje seçilerek Londra'dan ödülle döndü Prime Mail Gaziantap'e yıllık 10 milyon ziyaretçi gelmesi hedefleniyor...



Gaziantep'te 13 Eylül'de açılan Prime Mail Gaziantep, açıldığı hafta 'European Property Awards'ta 2 ayrı kategoride en iyi proje seçilerek Londra'dan ödülle döndü Prime Mail Gaziantap'e yıllık 10 milyon ziyaretçi gelmesi hedefleniyor. 


15 ülkede 2.5 milyar dolardan fazla gayrimenkul yatırımı bulunan Prime Development'm 150 milyon dolarlık yatırımı Prime Mail Gaziantep, 25 Eylül'de Londra'da düzenlenen European Property Avvards'ta Avrupa'nın "En iyi Perakende Geliştirme" ve "En îyi Perakende Mimari" ödülünü aldı. Gaziantep ve Güneydoğu'nun en büyük alışveriş merkezi olma özelliğini taşıyan Prime Mail, 56 bin metrekarelik kiralanabilir alana sahip. 



'MOTİVASYONUMUZ ARTTI' Korkuluklarda kullanılan fıstık ağacı dizaynı ve baharat  renkleri, bölgesel özelliklere vurgu yapılmak için seçildi. 


Prime Development CEO'su Dr. Artuğ Çetin "Gaziantep'in adını tüm dünyaya duyurmuş olmaktan mutluyuz. 

Bölge ekonomisini pozitif etkileyecek yatırımlarla farklı bir çekim alanı yaratmayı hedefliyoruz. Antakya ve İskenderun'daki projelerimizin ardından Prime Mail Gaziantep'in bağımsız kurullarca ödüle layık görülmesi, Türkiye'ye yönelik emlak yatırımlarını artırma motivasyonumuzu güçlendirmiştir" dedi. 


Habertürk Gazetesi


Geri Dön