20 / 04 / 2024

Profesyonel bina yönetimine sahip projelerin değeri yüzde 20 arttı!

Profesyonel bina yönetimine sahip projelerin değeri yüzde 20 arttı!

First Class Trust Union'ın Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, profesyonel bina yönetimine sahip projelerin değerinin yüzde 15 ile 20 seviyesinde arttığını söyledi. Okay, konut ve ticari alanların kiralanması konusunda profesyonel çözümler ürettiklerini belirtti.



Proje Koordinatörü Ali Cem Babaoğlu, Çiçek Plaza Yönetim Müdürü Zafer Hanoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, Yönetim Koordinatörü-Boliva Yönetim Müdürü Tuncay Özaydın ve Gümüş Plaza Yönetim Müdürü Mukadder Karakurt Gayrimenkul Danışmanlığı sektöründe hizmet veren First Class Trust Union'ın Yönetim Kurulu Başkanı Gülçin Okay, profesyonel bina yönetimine sahip projelerin değerinin yüzde 15 ile 20 seviyesinde arttığını söyledi. Okay, güvenlik, temizlik, resepsiyon ve teknik destek servisinin yanı sıra, konut ve ticari alanların kiralanması konusunda profesyonel çözümler ürettiklerini kaydetti. 


Okay, "Boliva Bornova'dan sonra Gümüş Plaza Metro ve Çiçek Plaza'nın yönetimlerini üstlendik. "1 ay içinde Marka 333 ve ardından Marka City'nin de yönetimine başlayacağız. Bina yönetiminin yanında kiralama departmanımız da olduğu için kiralama da daha kolay ve hızlı oluyor" dedi. 



Milliyet



Geri Dön