08 / 05 / 2024

Profilo buzdolaplarının çizgisi değişiyor

Profilo buzdolaplarının çizgisi değişiyor

Fonksiyonel tasarımlarıyla, uygun sade modelleriyle dikkat çeken Profilo Dayanıklı Ev Aletleri, görünümleriyle de dikkat çeken geniş iç hacimli yeni Prestij Soğutucu Serisiyle dayanıklılık, fonksiyonellik ve tasarımı bir arada sunuyor



Profilo dayanıklı, güvenilir, cazip fiyatlı ve çevreci ürünlerini farklı tasarım yaklaşımlarıyla taçlandırıyor. Dikey çizgili dış yüzey tasarımına sahip Prestij Soğutucu Serisi sade fakat detaylarda yakalanan dikkat çekici tasarımıyla modern evlerin ilk tercihi olacak nitelikte. Zamana uygun ve iç yüzeyler için düşünülmüş baskılarla yeni Profilo soğutucular rakiplerine fark atacak. Parlak gümüş kapı kolu, iç malzemede metal uygulamalar ve yeni logo baskısı ile de ön plana çıkan Profilo Prestij Soğutucu Serisi, geniş iç hacimli 4 farklı modelden oluşuyor. Yeni seri yenilikçi bir tasarım ile birlikte kullanım kolaylığı da sunarken A enerji sınıfında oluşu maksimum tasarruf ve çevre koruma sağlıyor. Antibakteriyel özelliği ve akıllı teknolojisi ise yiyeceklerin hijyenik ortamda muhafaza edilmesine olanak tanıyor.

Herbiri rahat kullanımlı bölmelere sahip çift kapılı ve kombi seçenekleri bulunan serinin en öne çıkan modeli ise BD5701ANFS, No-Frost Kombi Buzdolabı. Modelde dondurucu alt bölmede, meyve sebzelerin yeri ise daha sık kullanım için ergonomi sağlamak üzere ortada bulunuyor. Bu akıllı tasarım sayesinde en çok kullanılan yiyeceklere daha kolay ulaşılıyor.

BD5701ANFS  modeli yiyeceklerin eşit oranda soğutulmasını sağlayan Multi-Flow fan, otomatik defrost sistemi ve antibakteriyel özellikleriyle öne çıkıyor. Modelin 373 litre soğutucu hacmi bulunuyor.Ayrıca, 70 lt hacimli dondurucu kısmında bulunan iki çekmece ve süper dondurma özelliği tüm beklentileri karşılıyor. Profilo No-Frost Kombi Buzdolapları, 185x70x75cm boyutlarında ve 443 litre toplam net hacme sahip olmalarıyla son derece rahat bir kullanım alanı sunuyor.

Temiz hava filtresi, kapı kapama yardımı gibi özellikleriyle dayanıklılıkları da artan Profilo soğutucu eletrik kesilmesi halinde yiyecekler 20 saat bozulmadan saklama gücüne sahip. 2 adet şeffaf sebzeliği, askılı kahvaltılık çekmecesi ve chiller bölümüyle her yiyeceğe özel tasarım ve teknolojide saklama imkanı sunan model fonksiyonel şıklığıyla farkını ortaya koyuyor.


Geri Dön