28 / 03 / 2024

Proje Beyaz Gayrimenkul FIABCI'ye üye oldu!

 Proje Beyaz Gayrimenkul FIABCI'ye üye oldu!

Türkiye’de gayrimenkul sektörünün en önemli aktörlerinden biri olan Proje Beyaz Gayrimenkul dünyaya açılıyor...



Uluslararası Emlak Federasyonu (FIABCI)’na üye olan Proje Beyaz Gayrimenkul, artık federasyonun üyelerine sağladığı bir milyondan fazla potansiyel kontak imkanından faydalanabilecek ve dünya çapında yüksek kaliteli emlak anlaşmalarına imza atacak


Tecrübe sahibi profesyonel kadrosuyla gayrimenkul sektöründe 360 derece danışmanlık hizmeti sunan Proje Beyaz Gayrimenkul,  uluslararası partnerleriyle ilişkiler geliştirerek, dünya emlak sahnesinde etkin bir oyuncu olabilmek için bir adım daha attı. Proje Beyaz Gayrimenkul, merkezi Paris'te bulunan ve üyelerine dünya çapında yüksek kaliteli emlak anlaşmaları yapma olanağı sunan FIABCI'ye üye oldu.


FIABCI emlak sektörü ile ilgisi olan bütün profesyonellere açık olan dünya çapında bir ağ. İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Almanca ve Japonca olmak üzere beş resmi dilde hizmet veren derneğin en önemli ilkelerinden birisi inanç, ırk, cinsiyet ve milliyet gibi her türlü ayrımcılığın yasak olması. Şu anda 60’ın üzerinde ülkede faaliyet gösteren FIABCI’nin, 4 bin 200 kişisel üyesi, 117 ulusal dernek üyesi, 22 akademik üyesi ve 4 kamu sektörü üyesi bulunuyor. FIABCI, üyelerinin faaliyetlerindeki rekabet kalitesini yükseltmek, aralarında bilgi ve haber paylaşımı sağlamak ve yerel, ulusal ve uluslararası alanda iş olanakları yaratmak için çalışıyor. Derneğin ayrıca uluslararası emlak ilişkileri ve iş olanaklarına doğrudan ulaşabilmek, kamu sektörü ile özel sektörün iş ilişkilerini toplum yararına olarak geliştirmeye çalışmak, endüstriyi etkileyen, pazar, ekonomi, kurumlar, hükümetler ve teknoloji konusunda bilgi paylaşımı sağlamak, değişik ülke emlak profesyonellerinin, kültürel ve eğitimsel açıdan değişimlerini sağlamak gibi faaliyetleri de var. 


Geri Dön