27 / 04 / 2024

Promech Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Promech Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün  Cengiz Karayiğit tarafından Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Promech Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile  Cengiz Karayiğit tarafından kuruldu. 


Promech Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Mühendislik, Müşavirlik, uygulama ve kontrollük hizmetleriyapmak.Doğal gaz tesislerinin,fizibilite, etüt, müşavirlik, yapım bakım ve onarım işleri, kontrol ve denetleme işleri projelendirme ve servis hizmetlerinin ve faaliyetlerinin yapılması Doğal gaz tesisatı,evsel ve endüstriyel doğal gaz tesisat işleri,dönüşüm devreye alma, tesis kurma Buhar ve kızgın yağ,su prosesleri,mühendislik hizmetleri tasarım, proje ve danışmanlık her türlü mekanik tesisat taahhüdü, binaveya diğer inşaat projelerinde ısıtma, havalandırma, soğutma ve iklimlendirme sistemlerinin tesisatı (ev tipi boyler (kombi, kazan vb.) ve brülörlerin bakım, onarım ve kurulumu ile elektriksiz güneş enerjisi kolektörlerinin kurulumu dahil) ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Geri Dön