29 / 03 / 2024

Propa İnşaat İstanbul’da 400 milyon TL'lik 4 yeni proje yapacak!

Propa İnşaat İstanbul’da 400 milyon TL'lik 4 yeni proje yapacak!

Propa İnşaat bu yıl İstanbul’da satış değeri 400 milyon lira olan 4 yeni proje yapacak. Şirket kentsel dönüşüm kapsamındaki yeni projeleri için Zincirlikuyu, Kartal ve İstinye’yi seçti.



GAYRİMENKUL sektöründe 44 yıldır hizmet veren Propa İnşaat, 2016 yılı hedefleri için düğmeye bastı. Şirket Zincirlikuyu’da ve İstinye’de rezidans, Kartal’da ise konut, home ofis ve ticari birimlerden oluşan projeler inşa edecek. Zincirlikuyu’daki beşinci projeleri için Kore Şehitleri Caddesi’ni seçen şirket yanyana iki eski binayı yeniden inşa edecek. Proje bin 500 metrekare arsada 2 bloktan oluşacak. Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Reşit Özçiçek, “Zincirlikuyu’da 150 milyon lira satış değerine sahip Propa Plaza projemizde satış ve kiralamalar tamamlandı. Aynı bölgede kendi arsamızda yapımı devam eden ve 60 milyon lira satış değerine sahip Plus Residences projesinde ise devam ediyor” dedi. Firma, Kartal’daki projenin inşasına da bu yıl içinde başlayacak. 186’sı konut ve 13’ü ticari birim olmak üzere toplam 199 bağımsız bölümlük Kartal projesi 7 bin 500 metrekare arsa büyüklüğüne sahip ve E-5’e 100 metre cepheli. Satışına nisanda başlanacak.



İSTİNYE’YE 10 BLOK 


Bu yılın ikinci yarısında İstinye’de lüks bir rezidans projesine de hazırlanan firma, bu projeyi yeşil bina konseptinde tasarlıyor. 9 bin metrekarelik projede her biri 4 daireden oluşan yatay mimariye sahip 10 blok bulunacak. Projede tüm daireler 3+1 olacak. Can Reşit Özçiçek, “Projelerimizin işletmesini kendi yönetim şirketimiz üstleniyor. Böylelikle hem hizmet kalitesinden emin oluyoruz hem de aidatlarda ciddi tasarruf sağlamış oluyoruz” dedi.


Hürriyet


Geri Dön