19 / 04 / 2024

Pursaklar Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Pursaklar Devlet Hastanesi'nde sona gelindi!

Ankara'da inşa edilen 150 yataklı Pursaklar Devlet Hastanesi'nde sona gelindi. Hastanenin birkaç ay içerisinde hizmet vermesi planlanıyor.



Ankara'nın Pursaklar ilçesinde inşa edilen Pursaklar Devlet Hastanesi tamamlanıyor. 150 yataklı hastanenin birkaç ay içerisinde açılması planlanıyor.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, 2 yıl önce yapımına başlanılan hastane tamamlanma aşamasına geldi. Hastanenin elektrik, su, doğalgaz ve internet abonelikleri tamamlanıp cihaz testleri devam ediyor.

Vekaleten başhekim ataması yapılan hastanenin kısa süre sonra hizmet vermesi amaçlanıyor. Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, hastaneyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Çetin "Hemşehrilerimizin büyük bir heyecan ile beklediği hastanemizde artık sona geldik. Elektrik, doğalgaz ve su testlerinin yapılması ve bütün cihazların yerleştirilmesi gerekiyor. Hastane yönetimi ile görüşmeler yaptık. İnşallah hızlı bir şekilde bu süreç de tamamlanarak hastanemiz hizmet verme aşamasına gelecek" şeklinde konuştu.


Geri Dön