18 / 04 / 2024

Queen Central Park Bomonti reklam filmi yayınlandı!

Queen Central Park Bomonti reklam filmi yayınlandı!

Sinpaş GYO’nun İstanbul’u taçlandıracak yeni projesi Queen Central Park Bomonti için çektiği reklam filmi, televizyonlardan önce emlak portallarında yayınlanacak.



Queen Central Park Bomonti’nin lansmanı için reklam yüzü seçilen ve kraliçeye tıpatıp benzerliğiyle fenomene dönüşen ünlü oyuncu Mary Reynolds’ın rol aldığı reklam filmi, projenin sunduğu özellikler kadar dikkat çekti. Sempatik tavırları ile İstanbulluların sevgisini kazanan  Mary Reynolds’ın tiyatral gücü ile renk bulan  reklam filminin çekimleri iki gün sürdü.

 


Reklam filmi için tıklayın



Reklam filminin çekimleri için İstanbul’a ilk kez gelen ünlü oyuncu sık sık şehre duyduğu hayranlığı dile getirdi. Kapalıçarşı, Nişantaşı ve Galata Kulesi’ni gezen Reynolds “İstanbul hep görmek istediğim şehirler arasındaydı. Bu büyülü şehrin yeni simgesi olacak Queen Central Park  Bomonti için İstanbul’a gelmiş olmak, benim için büyük bir şans” dedi. Nişantaşı’nda kurşun askerlerle kırmızı halıda yürüyen Reynolds’ı gören İstanbullular şaşkınlıklarını gizleyemedi. Yürüyüşü ve mimikleri ile kraliçeye benzerliğiyle şaşırtan Reynolds, Queen Central Park’ın reklam filmi çekimlerine  özel kostümler ve film için özel olarak tasarlanan aksesuarlarla katıldı. 83 yaşındaki oyuncu, esprili tavırları ile görenleri kendine hayran bıraktı. Kraliçelere layık bir yaşam için premium himetler sunan Queen Central Park’tan etkilendiğini dile getiren Amerikalı oyuncu, reklam filminde projenin kendi ülkesinde yapılmasını isteyen esprili cümleler kullanıyor.  Mary  Reynolds, Cityscape Turkey 2016 fuarına da özel kraliçe kostümü ile damga vurdu. Kendisini kraliçe sanarak fotoğraf çektirmek isteyen ziyaretçilere karşı sempatik tavırlarıyla hayranlık uyandıran oyuncu fuarın ilgi odağı haline geldi.

 

Kraliçeleri Bile Kıskandıracak Bir Proje

Türkiye’nin ilk “HIGHLIFE temalı” evleriyle kraliçeleri bile kıskandıracak bir yaşamın kapılarını aralayan Queen Central Park projesi, asırlık bir geçmişle göz kamaştıran bir geleceğin birleştiği yerde, İstanbul’un kalbi Bomonti’de yükseliyor.


Taçlı mimarisi, geniş ve ferah balkonlu evleri, 48. katındaki panoramik İstanbul manzaralı özel tasarım lounge alanı ve “HIGHLIFE” temalı evleri ile Queen Central Park, şehrin nabzını tutan ve her geçen gün değer kazanan en merkezi semti Bomonti’de, yüksek kira çarpanı sayesinde avantajlı ve cazip bir yatırım fırsatı sunuyor. Yüksek güvenlik anlayışı ile konfor standartlarınızı yeniden tanımlayarak ayrıcalıklı  hizmetler sunan ve Türkiye’nin ilk HIGHLIFE temalı evlerine imza atan Queen Central Park,  Eylül 2018’de teslim edilecek. 



Tel: 444 1 440

Web: http://queencentralpark.com/





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Sinpaş GYO'nun yeni projesi Queen Central Park Bononti için çektiği reklam filmi, televizyonlardan önce emlak portallarında yayınlanacak. Projenin reklam yüzü İngltere kraliçesi Elizabeth'e benzerliğiyle dikkat çeken ünlü oyuncu Maıy Reynolds. Queen Central Park'tan etkilendiğini dile getiren Amerikalı oyuncu, reklam filminde projenin kendi ilkesinde yapılmasını isteyen esprili cümleler kullanıyor.



Posta 




Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



1155 konutluk Ağaoğlu Central Park projesi konumuyla öne çıkıyor. İstanbul Bakırköy'de inşaatına başlanan Ağaoğlu Central Park, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan şehir parkına komşu ve Ataköy Marina'ya birkaç dakika uzaklıkta. Bursa, Bandırma ve Yalova'ya hızlı ulaşım sağlayan İDO terminallerine de yakın olan proje, sahil yoluna yürüme mesafesinde olmasıyla öne çıkıyor. 


Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından İstanbul Bakırköy'de inşa edilen Ağaoğlu Central Park konut projesi konumuyla öne çıkıyor. 1155 konut ve 27 villadan oluşan proje İstanbul Bıiyukşehir Belediyesi tarafından yapılan ve toplam 1 milyon metrekareyi bulması beklenen şehir parkına da komşu. Ataköy Marina'ya birkaç dakika uzaklıkta olan Ağaoğlu Central Park, Bursa, Bandırma ve Yalova'ya hızlı ulaşım sağlayan İDO terminallerine de yakın. Proje sahil yoluna da yürüme mesafesinde bulunuyor. 


PUSLU HAVADA ÇIKIŞ YAPTIK 


Bugüne kadar 35 binin üzerinde konut inşa ettiğini ve herkese kazandırdığını belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu proje benim için gerçekten hayatımın dönüm noktasıydı. Puslu havalarda önemli çıkışlar yaparak sektöre hareketlendirdik. 

Geçen zaman içerisinde bölge Marmaray, tüp geçit projesi ve şehir parkı ile daha da değer kazandı. Zaten müşterilerimize kazandıran projeler yapıyoruz. Ağaoğlu Central Park'ta daha da çok kazanacaklar. Kurduğumuz ilişkilerden, yaptığımız sözleşmelerden ve gerçekleştirdiğimiz satıştan memnunuz" diye konuştu. 


YÜZDE 80'İ YEŞİL ALAN


New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilmekte olan Ağaoğlu Central Park, çevre dostu yeşil binalara verilen Leed Gold Sertifikası adayı. 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede 44 ile 55 metrekare aralığındaki 1+1 daireler 384 adet ile projenin yüzde 33'ünü, 69 ile 107 metrekare aralığındaki 2+1 daireler 500 adet ile projenin yüzde 43'ünü, 126 metrekare ile 174 metrekare aralığındaki 3+1 daireler 201 adet ile projenin yüzde 17'sini, 148 ile 211 metrekare arasındaki 4+1 - 4.5+1 daireler ise 48 adet ile projenin yüzde 4'unu oluşturuyor. Çatı dubleksi 5+1 ve 6+1 daireler 10 adet olmakla birlikte projenin yüzde 1'ini kapsıyor. 12 adet bulunan villalar ise 5.5+1 ve 7+1 arasında değişen seçeneklerle sunuluyor. Projeden 1 milyar 200 milyon dolar hasılat bekleniyor. 


Reklam filminde Ali Ağaoğlu oynadı 


Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Bakırköy'de hayata geçirdikleri Ağaoğlu Central Park projesinin reklam filminde oynadı. Ağaoğlu'na oğulları Ali Ege ile Mert eşlik etti. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak, reklam filminde Ağaoğlu'nun Rolls Royce marka makam aracının arkasına bisiklet bağlaması dikkat çekti. Ağaoğlu Central Park reklam filmini İngiliz yönetmen Babak Zand Goodarzi ile Fransız görüntü yönetmeni Jean Paul Seresin çekti. 


Ailelerin tercihi 


Ağaoğlu Central Park sosyal donatıları ile özellikle çocuklu aileler için tercih sebebi olacağı belirtiliyor. Projede açıkkapalı yüzme salonu, kapalı spor salonu, fitness salonu, pilates odası, oyun konsol odası, sinema odası, sanat atölyesi, parti odası, karaoke odası, çocuk oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor. Projenin konsept mimarı ise Ömer Çamoğlu. 




Hürriyet


Geri Dön