28 / 03 / 2024

Rafineri Yapı Altın Vadi Konakları iletişim!

Rafineri Yapı Altın Vadi Konakları iletişim!

Firma: Rafineri Yapı

Proje: Altın Vadi Konakları

Rafineri Yapı Altın Vadi Konakları iletişim ve adres bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz. Beylikdüzü Altın Vadi Konakları fiyat listesi 205 bin lira ile 595 bin lira arasında değişiyor...




8 blok halinde yükselen  Altın Vadi Konakları  projesi 5 katlı olarak inşa ediliyor. Altın Vadi Konakları projesi İstanbul Avrupa yakasında Beylikdüzü ilçesinde yükseliyor. Beylikdüzü Altın Vadi Konakları Rafineri İnşaat imzasını taşıyor.


Rafineri Yapı Altın Vadi Konakları iletişim bilgilerinden önce projenin ayrıntılarına yer verelim. Altın Vadi Konakları projesinin toplam inşaat alanı 17 bin 500 metrekare olarak belirlendi. Altın Vadi Konakları projesi 102 adet konuttan meydana geliyor.


Altın Vadi Konakları Beylikdüzü daire seçenekleri olarak 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 2 oda 1 salon dubleks, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon dubleks ve 5 oda 1 salon dubleks sunuluyor. Altın Vadi Konakları teslim tarihi 2014 Temmuz ayı olarak belirtiliyor.


Rafineri Yapı Altın Vadi Konakları iletişim için 0212 876 30 95 numaralı telefonu arayarak Altın Vadi Konakları tanıtım ofisi ile görüşme yapabilirsiniz. Altın Vadi Konakları fiyatları 205 bin lira ile 595 bin lira arasında değişiyor.


Beylikdüzü Altın Vadi Konakları projesinde dairelerin alanları 82 metrekareden başlayarak değişiyor. Çeşitli sosyal donatıların yer aldığı Altın Vadi Konakları Beylikdüzü projesinde konut ödemeleri banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor. 


Altın Vadi Konakları Beylikdüzü nerede?

Altın Vadi Konakları adres : Yakuplu Mah. Hürriyet Bulvarı No:1 Kat:27 D:217 Beylikdüzü İstanbul


Rafineri Yapı Altın Vadi Konakları iletişim

Telefon: 0212 876 30 95

Web adresi: www.altinvadikonaklari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön