25 / 04 / 2024

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

Ramada Plaza Konya Otel 30 Temmuz'da açılıyor!

30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya Müdürü Yavuz Sakman, "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor" dedi.



Ramada Plaza Konya Otel, temmuz ayı sonunda kapılarını açıyor. Konya'da otelcilik alanına yeni bir soluk ve yeni bir misyon getirmeyi hedeflediklerini söyleyen Ramada Plaza Genel Müdürü Yavuz Sakman, nitelikli kadrolarıyla farklı bir hizmet sunacaklarını söyledi. 


Suit ve kral daireler 


30 Temmuz'dan itibaren müşteri kabul etmeye başlayacak olan Ramada Plaza Konya'da profesyonel mutfak ekibiyle dünya mutfağından eşsiz lezzetleri Saja Restoran'la farklı tatları buluşturmaya hazırlandıklarını vurgulayan Müdür Sakman, şunları söyledi: "Ramada Plaza her anlamda iddialı geliyor. Yepyeni konseptiyle 255 odadan oluşan Ramada Plaza'daki süit odaları ve kral dairesine ilaveten üç engelli odası yer alıyor. Çok amaçlı salonları ve spor kulübüyle de klasik hizmet anlayışının çok ötesinde hizmet vereceğiz." 

Hayal ötesi hizmet 

Ramada Plaza Satış Müdürü Ufuk Yaşar da daha açılmadan büyük ilgi odağı haline geldiklerini ve Konya'da yepyeni bir otelcilik anlayışının Ramada Plaza'yla değişeceğine dikkat çekerek, "Düğün, seminer, kongre gibi toplantılarda son derece iddialıyız. Kolonsuz çok amaçlı salonlarımızla ve zengin menlilerimizle misafirlerimize hayal ötesi bir hizmet vermenin mutluluğunu yaşayacağız" dedi. 



Milliyet


Geri Dön