23 / 04 / 2024

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

Ramada Plaza Konya Otel 70 milyon TL'ye mal oldu!

5 yıldızlı otellerin son halkası olan Ramada Plaza Konya Otel verdiği hizmetle müşterilerini büyülüyor. 70 milyon TL'ye mal olan otel kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor



Şehrin merkezinde görkemli ve modern mimarisiyle yükselen Selçuklu Başkenti Konya'nın en modern ve en yeni 5 yıldızlı oteli Ramada Plaza Konya, kişiye özel hizmet tutkusu, sonsuz zarafet anlayışı ve lüks tasarımıyla dikkati çekiyor. Ramada Plaza Konya, Türkiye'de hizmet ve donanımları bakımından 5 yıldızlı lüks bir otelden beklenen tüm taleplerin fazlasını karşılamanın yanı sıra. Kral dairesiyle toplamda 255 adet odasıyla hizmet veriyor. 


Turizme yeni soluk 

Otel, farklı damak tatlarına hitap eden restorandan, şehrin en genişi olmaya aday ferah misafir odaları, farklı büyüklüklerdeki gruplar için değişik ebatlarda tasarlanmış toplantı ve balo salonlarıyla kongre turizmine yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor. Estetik dokunuşuyla hazırlanan Türk ve Dünya mutfaklarından yaratıcı lezzetlerin sunulduğu Saja Restaurant&Bar, 300 kişi kapasitesiyle Kapari Restaurant ve Lobby Lounge Barıyla Ramada Plaza Konya, iş seyahatlerinizi bir sanata dönüştürüyor. 


Milli takımı ağırladı 

Sağlık Kulübü'nde yüzme havuzu, sauna, buhar odası, hamam ve Fitness Mcrkezi'yle enerjiniz tazeleniyor. Şehrin merkezi ve seçkin semti Selçuklu bölgesinde yer alan Ramada Plaza Konya, Mevlana Müzesi'ne, kongre ve toplantı salonlarına, kültür, sanat, eğitim merkezlerine ve aynı zamanda Kelebekler Vadisi, Tarihi Sille Köyü, İlk yerleşim alanı olan Çatalhöyük'le Antik Kent Kilistra'ya da kolay ulaşım imkânı sunuyor. Açıldığı günden itibaren çok önemli projelere ve kongrelere imza atan otel Türk Milli futbol takımı başta olmak üzere Konya'ya gelmiş bütün spor kulüplerine ev sahipliği yaptı. 


Milliyet Konya


Geri Dön