26 / 04 / 2024

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje! 

Firma: RAMS Türkiye

Proje: Rams Garden

Rams Türkiye, İstanbul Bahçelievler'deki yeni projesi Rams Garden için düğmeye bastı. Rams Garden projesiyle bahçelievlere 796 adet ferah konut ve ticari üniteler geliyor. İşte Rams Garden projesiyle ilgili tüm detaylar...



Rams Garden projesinde 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri bulunuyor. 74 bin 500 metrekarelik proje alanına sahip Rams Garden'da 33 bin metrekarelik yeşil alana yer veriliyor. 

Bahçelievler'in en kıymetli arazisinde eski Efes Pilsen fabrikasının yerinde yükselen Rams Garden projesinde, 210 metrelik gölet ve 40 bin metrekarelik koru bulunuyor. 

Daire başına 94,5 metrekare yeşil alan ayrılan projede, koşu ve yürüyüş parkuru ile alışveriş caddesi yer alıyor. 

Rams Garden ön talep topluyor! Yeni proje!  

Rams Garden projesinde teslimlerin 2024 Eylül'de yapılması planlanıyor. Proje Marmara Forum AVM'ye 9 dakika, Dünya Ticaret Merkezi'ne 15 dakika, Ataköy sahile 12 dakika, Yıldız Teknik Üniversitesi ve Memorial Hospital'a 9 dakika, İstinye Üniversitesi ve Yenikapı İDO'ya 7 dakika, Avrasya Tüneli'ne 17 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne ise 17 dakika mesafede konumlanıyor. 

Rams Garden, doğayı şehirde yaşatmayı hedefleyen bir proje olarak ön plana çıkıyor. Proje için düğmeye basıldı.

Rams Türkiye, Quattro İstanbul, Almaty Park, Rams Resort Bodrum, Rams City ve Layan Garden Park gibi projelere de imza attı. 

Tel: 444 4 748

Web: http://ramsgarden.com/?utm_source=google&utm_medium=text&utm_campaign=ontalep&utm_content=v1&gclid=CjwKCAjwo_KXBhAaEiwA2RZ8hKDHrtspxQJlic7sY5DuNUGMNN3pWrzVf1lOyNDsMghabaB_l8XPjRoCjaYQAvD_BwE

Rams İnşaat'tan yeni proje atağı! İstanbul ve Bodrum'a 10 milyar TL'lik yatırım geliyor!

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

 

 


projeye sor



Geri Dön