24 / 04 / 2024

Rapsodi Evleri'nde 240 bin TL'ye! Hemen teslim!

Rapsodi Evleri'nde 240 bin TL'ye! Hemen teslim!

2006 yılında inşaatına başlanan Rapsodi Evleri'nde konut teslimi hemen yapılıyor



Çekmeköy'de Aktürk Yapı tarafından inşa edilen Rapsodi Evleri'nde 25 blokta 555 konut bulunuyor. 2006 yılında inşaatına başlanan projenin yapımı geçtiğimiz ay tamamlandı. Konutlar sahiplerine teslim ediliyor.

Rapsodi Evleri'nde her evin bir adet deposu var. Evlerde kullanılan malzemeler hijyen belgeli, insan sağlığına zarar vermeyecek şekilde seçildi. Kapılar ve dolaplar Aktürk firmasının ahşap fabrikasında üretildi. Vitrifiyelerde Vitra, parkelerde Şerifoğlu Parke, mutfaklarda Linea Dekor marka ürünler tercih edildi. Banyo mobilyaları da yine Aktürk'ün üretimi. Ankastre ürünler ise Siemens marka.

Toplam arsa alanı 90 bin metrekare olan projenin inşaat alanı ise 140 bin metrekare. Projede konutların yanı sıra 2 bin 32 metrekare büyüklüğünde 6 adet dükkan, restoran ve kafe  bulunuyor.

Rapsodi Evleri'nin sosyal alanları arasında ise fitness salonu, iki sauna, bir kapalı yüzme havuzu, step odası, çocuk ve yetişkinler için oyun odaları, sinema alanı, üç açık yüzme havuzu, iki tenis kortu, bir çok amaçlı basketbol sahası, üç oyun parkı, yürüyüş parkurları, üç gölet ve iki seyir kulesi mevcut.

Gölet manzaralı evlerin bulunduğu sitede alanları 78 ile 337 metrekare arasında değişen konutların fiyatları 240 bin TL'den başlıyor, 1 milyon 205 bin TL'ye kadar yükseliyor.

Proje Tem Otoyolu'na 7 kilometre, E-5'e 15 kilometre, Atatürk Havalimanı'na 42 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı'na ise 32 kilometre mesafede inşa edildi.

0216 640 07 12

www.rapsodievleri.com

[email protected]


Geri Dön