26 / 04 / 2024

Realİstanbul Exclusive yarın satışta!

Realİstanbul Exclusive yarın satışta!

Realİstanbul, Merter'deki 15 bin metrekarelik AVM yerine, akıllı ev sistemi özelliklerine sahip lüks konut yapıyor



Daha önce Realİstanbul AVM olarak planlaması yapılan alışveriş merkezinin, konuta olan talep nedeniyle değiştirildiği açıklandı. Realİstanbul Exclusive projesi yarın satışa çıkacak. Türköz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Türköz, Realİstanbul'a bekledikleri üzerine talep geldiğini belirterek, “Konutlarııza beklediğimizin üzerinde talep gelince biz de AVM yerine lüks konuta döndük ve yeni projemize de Realİstanbul Exclusive adını verdik” açıklamasında bulundu. Türköz sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz de doğrusu bu kadar talep beklemiyorduk. Projemizi başta beş blok ve bir AVM üzerine konumlandırdık. Ev almak isteyenler, Realİstanbul markasına inandı, güvendi. Kısa zamanda hedeflerimize ulaştık. Şartlar bizi AVM yerine konuta döndürdü. Zaten Realİstanbul, Türkiye'nin en büyük AVM'si Forum Marmara'ya yürüme mesafesinde. Bölgede irili ufaklı başka AVM'ler var. Bunları da hesaba kattık. Alışveriş merkezinden vazgeçtik, Realİstanbul Exclusive adıyla lüks ve sıra dışı 100 dairelik özel bir konseptle projemizin finalini yapacağız.” 100 daireden oluşan Realİstanbul Exclusive daire teslimleri 2011 yılı Ağustos ayında gerçekleşecek.

Atatürk Havalimanı'na sadece 3 dakika
Realİstanbul'un Exclusive'i ayrıcalıklı kılan en büyük özellik merkeziliği. Merter'de yükselen proje, E-5'e, metro ve metrobüse yürüme mesafesinde yükseliyor. AtatürkHavalimanı'na sadece üç dakika uzaklıktaki proje Bakırköy Bahçelievler Topkapı üçgeninde yer alıyor. Siteye özel mini  bir butik çarşı olmasına rağmen, Forum Marmara ve bölgedeki diğer AVM'ler projeye komşu olacak.

0212 416 90 40
www.realistanbul.com.tr
[email protected]

Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön