20 / 04 / 2024

Recai Berber: Sarıgöl’e Celal Bayar Üniversitesi’nin en büyük kampüsü yapılacak!

Recai Berber: Sarıgöl’e Celal Bayar Üniversitesi’nin en büyük kampüsü yapılacak!

Manisa AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber, Sarıgöl’de yaptığı konuşmada, "Sarıgöl’e Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin en büyük kampüsü yapılacak ve ilçeye bin 500 öğrenci gelecek’’ dedi...




Manisa AK Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı Recai Berber, Sarıgöl’de yaptığı konuşmada, "Sarıgöl’e Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nin en büyük kampüsü yapılacak ve ilçeye bin 500 öğrenci gelecek’’ dedi.


Sarıgöl AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Aybal’ın projelerini tanıtım mitingine katılan Recai Berber, düzenlenen tanıtım videosunu izledikten sonra, yaptığı konuşmasında, "AK Belediyecilik anlayışıyla, Ali Aybal’ı Sarıgöl bağrına bastığı için, Sarıgöl kutluyorum. Manisa geçen hafta da Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ bağrına bastı. Sarıgöl’de de bu coşkuyu gördüm. Ben, Sarıgöl’e ne zaman gelsem, hep aynı Sarıgöl değişme yok. Sarıgöl beş yılı boş geçirmiş.’’ dedi. Recai Berber, Ankara, Manisa, Sarıgöl aynı dili konuşursa Sarıgöl’e yeniliklerin daha hızlı geleceğini belirterek’’ Manisa’da yapılan hizmetler Sarıgöl’de de olacak. Manisa’nın yapamadığı hizmetleri  Ankara  ‘dan destek olacak. Ben, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Başkanı olarak Sarıgöl için hazırlanan tüm projeleri destek sözü veriyorum. Sarıgöl yıldız gibi bir şehir haline getireceğiz.’’ dedi.


AK Parti Manisa Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Başkanı Recai Berber, "Sarıgöl Belediye Başkanlığı’nı aldığımızda Manisa CBÜ’nün en büyük kampüsü Sarıgöl’de inşa edilecek. Meslek Yüksek Okulu’na çeşitli dallar ilave edilerek, İlçeye bin 500 öğrenci gelecek.’’ dedi. Recai Berber, geçen yıl Alaşehir Gümrüğü'nden 180 Milyon dolarlık ihracat yapıldığını belirterek, "Böyle olunca da üzümcünün cebine bol para giriyor. Gümrüğün Alaşehir’de olması çevre üzümcüleri için bir nimettir.’’ Belediyeciliği çok iyi bilen Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinden giderek bunu başaracaklarını belirten Recai Berber, "Biz AK Parti olarak, ayrıcalık yapmadan bütçeden gereken yardımları tüm belediyelerimize yaptık.’’ dedi. Sarıgöl AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Aybal’da yaptığı konuşmasında’’ Sevgili Sarıgöllü hemşerilerimiz, belediye başkanlığında kan ve doku bir birine uymalı, Ankara, Manisa ve Sarıgöl üçlüsü olmalıdır. Böyle olunca Sarıgöl’ün çehresi daha güzel olacak.’’ dedi.



Milliyet


Geri Dön