26 / 04 / 2024

Recep Bayrak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Recep Bayrak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Recep Bayrak tarafından 50 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.




Recep Bayrak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 50 bin TL sermaye ile 13 Eylül 2017 tarihinde Recep Bayrak tarafından kuruldu. 


Recep Bayrak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Yurt içinde ve dısında resmi ve özel kamu kurum ve kuruluslarınca yaptırılacak her türlü insaat onarım, tesisat, montaj etüt proje ve elektrik taahhüt isleriyapmak, yol köprü baraj gölet menfez soguk hava depoları su depoları insaatı ile tarım ve sulamada kullanılacak kanal kanalet her türlü depolar insaat isleri ile her türlü okul, hastane, konut, yurt, fabrika binaları, her türlü turizm tesisleri ve sosyal tesisleri insaat isleri yapmak, yaptırmak, isletmek, kiraya vermek, kiralamak. Bu isleri taahhüt etmek, taahhüt edilmis isleri yapmak, yaptırmak, devir almak, devretmek, bu isleri almak için ortaklık kurmak, kurulmus ortaklıklara girmek. 2.Gerek yurt içinde ve dısında kamu kurum ve kurulusları ile tüzel kisi ve kuruluslarca yaptırmak,......ve anasözleşmesndeyazılı olan işler.



Recep Bayrak Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Yenibosna Merkez Mah.Sanayi Cad.No.29/4 Bahçelievler 


Geri Dön