25 / 04 / 2024

Referans Bahçeşehir fiyatları 301 bin TL'den başlıyor! 36 ay 0 faiz!

Referans Bahçeşehir fiyatları 301 bin TL'den başlıyor! 36 ay 0 faiz!

Firma: Kiler GYO

Proje: Referans Bahçeşehir

Kiler GYO'nun yeni projesi Referans Bahçeşehir satışa çıktı. Referans Bahçeşehir fiyatları taksitli ödemelerde 301 bin TL'den, peşinde 256 bin TL'den başlangıç gösteriliyor...



KİPTAŞ ile Kiler GYO'nun hasılat paylaşımı modeliyle hayata geçirdiği  Referans Bahçeşehir  projesinde satışlar başladı. Referans Bahçeşehir projesinde peşinde fiyatlar 256 bin TL'den başlıyor.


1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairelerin yer aldığı Referans Bahçeşehir projesinde yüzde 40 peşinatla 36 ay 0 faiz taksitli ödemeler yapılıyor. Projede peşin ve banka kredili alımlara yüzde 12 indirim imkanı sunuluyor.


Referans Bahçeşehir projesinde dairelerin alanları 64 metrekare ile 376 metrekare arasında değişiyor. Referans Bahçeşehir projesinde teslimler Aralık 2018'de yapılıyor.


25 bin 920 metrekare arsa alanında yükselen Referans Bahçeşehir projesinde 465 konut ve 34 dükkan olacak. Referans Bahçeşehir'de fitness, sauna, yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, spor alanları gibi sosyal olanaklar bulunuyor. Referans Bahçeşehir projesi Hoşdere'de Pazartürk'ün arkasında yükseliyor.



Referans Bahçeşehir daire fiyatları!


1+1’ler 301 bin TL’den, peşinde ise 256 bin TL’den

2+1’ler 515 bin TL’den, peşinde ise 453 bin TL’den

3+1’ler 677 bin TL’den peşinde ise 595 bin TL’den başlıyor.


Tel: 444 5 111

Web: http://referansbahcesehir.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


Haber PR ajansı tarafından şu şekilde servis edildi


Gerçekleştirdiği projelerle İstanbul’a değer katan Kiler GYO, Referans markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor.  Kiptaş A.Ş arazisi üzerine,  Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından hayata geçirilen Referans Bahçeşehir, İstanbul Sapphire Residence Seyir Terasında düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi.

 

İstanbul’un çeşitli bölgelerinde yaşanabilir ve güvenilir kentler üreten KİPTAŞ ile mimari ve mühendislik alanında birçok ilkleri ve “en”leri barındıran Türkiye’nin ve Batı Avrupa’nın en yüksek projesi İstanbul Sapphire Residence’yi hayata geçiren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir Projesinde buluştu.

 

Kiptaş A.Ş ve  Kiler GYO  tarafından 300 milyon TL’lik hasılat beklentisi ile hayata geçirilen proje, estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Bahçeşehir’in merkezinde konumlandırılan proje, yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak öne çıkıyor.

 

İki koru alanı ile çevrili Referans Bahçeşehir’de peyzaj alanları, süs havuzları, fıskiyeler, dinlenme terasları ve okuma bahçesi site sakinlerine huzurlu ve dingin bir hayat sunmak için planlandı.

 

İSMET YILDIRIM; “BAHÇEŞEHİR’DEKİ TÜM YATIRIMLARIMIZA ARA VERMEDEN DEVAM EDİYORUZ” 

KİPTAŞ A.Ş. Genel Müdürü İsmet Yıldırım; “Bahçeşehir uzun zamandır planlı bir şekilde gelişen son derece değerli bir bölge. Bu bölgedeki tüm konut yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Referans Bahçeşehir projesi de bölgedeki planlı projelerimizin önemli bir halkası. 3. köprü, 3. çevreyolu ve havalimanı projesiyle de Bahçeşehir daha da değerlenen bir bölge haline geldi. Bu bölgedeki yatırımlarımızla da Bahçeşehir yakın dönemde son derece gözde bir yerleşim noktası olacak.” dedi.

 

NAHİT KİLER; “REFERANS MARKAMIZLA BÖLGEYE DEĞER KAZANDIRACAĞIZ” 

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler; “Bahçeşehir’in yeni merkezi olacak bir noktada, 25 bin 920 metrekare alan üzerinde, 465 konut ve 34 cadde mağazası inşa ediyoruz. Bu bölge İstanbul’daki gelişimin yönlendiği bir aksta bulunuyor. 3. Havalimanı, 3 Çevreyolu, yeni Metro hattı ve sağlık kampüsü gibi yatırımların merkezindeki bu değerli bölgeye biz de Referans Bahçeşehir projemizle değer katacağız. Her zevke hitap edecek şekilde tasarladığımız 1+1’den, 4+1’e kadar değişen daire seçenekleriyle, geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarıyla, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek çarşımızla Bahçeşehir’de sembol niteliğinde bir yaşam alanı sunacağız. Projemiz için şuana kadar bir tanıtım çalışması yapmamış olmamıza rağmen konut alıcılarından ciddi bir talep geldi. Aldığımız yorumlar da bizi gayet memnun etti. Bugün lansmanla birlikte satışlarımıza da başlıyoruz. Lansman dönemine özel olarak kısa bir süreliğine fiyatlarımızı bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik rakamlarda tutacağız.” dedi.

 

HER ZEVKE HİTAP EDEN LÜKS DAİRELER

Yüksek standartlarda yaşam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 3.700 TL’den başlıyor.  Yaklaşık 26 bin metrekare arsa üzerinde 465 konut ve 34 ticari ünitenin yer aldığı projede,  1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1’den oluşan altı farklı tip daire seçeneği bulunuyor

 

Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede daireler 64 metrekareden başlayıp 376 metrekareye kadar çıkıyor. Teraslı ve Bahçeli daire seçenekleri ile de her yatırımcı için uygun daire Referans Bahçeşehir de bulunabiliyor.

 

EĞİTİM KURUMLARI İLE ÇEVRİLİ BİR BÖLGE

Farklı alanlarda birçok saygın eğitim kurumunun ve spor tesisinin merkezinde yer alan Referans Bahçeşehir, bölgede prestijli bir yaşam projesi olarak konumlanıyor. Aileler, yürüyüş mesafesinde bulunan birçok seçkin eğitim kurumuna çocuklarını güvenle, birkaç dakikada servis kullanmadan gönderme fırsatı bulabilecek.


SOSYAL DONATI ZENGİNİ PROJE

Estetik tasarımı ile öne çıkan Referans Bahçeşehir, geniş peyzajı, sosyal yaşam ve spor alanları, iki korunun tam ortasında kalan konumu ile eşsiz bir proje olarak öne çıkıyor.

Proje; Açılır - Kapanır yüzme havuzu, doğal ışık alan kapalı yüzme havuzları, basketbol sahası, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, çocuk kulübü, çim aktivite, açık sinema alanı, dinlenme terasları ve doğal peyzaj havuzları ile aile öncelikli modern yaşamı yatırımcılara sunuyor.


Referans Bahçeşehir’de tüm ihtiyaçların karşılanabileceği Referans Cadde mağazaları ise site sakinlerine sadece bir asansör uzaklığında bulunuyor.

 

ULAŞIM AĞI İLE ÇEVRİLİ BİR BÖLGEDE YER ALIYOR

Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alan Referans Bahçeşehir, lokasyonuyla da dikkat çekiyor.

Proje, Bahçeşehir’in kalbinde, TEM Otoyolunun hemen yanında yükselirken inşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Çevreyolu ve bağlantı yolları, Marmaray, Metro hattı, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Referans Bahçeşehir’i şehrin en gözde projesi haline getiriyor.


İnşa çalışmalarına başlanılan proje, Aralık 2018 de teslim edilecek.






Bu haber Akşam Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Kiler Grubu, 'Referans' markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor.  Kiptaş  arazisi üzerine, Kiler GYO tarafından hayata geçirilecek Referans Bahçeşehir, 3 bin 700 TL metrekare fiyatıyla satışa sunuldu. Bu arada Batı Avrupa'nın en yüksek binası Sapphire ise satış sürecinde, taliplerini bekliyor.


KİPTAŞ ile Batı Avrupa’nın en yüksek projesi İstanbul Sapphire Residence’yi hayata geçiren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir Projesinde buluştu. Kiptaş A.Ş ve Kiler GYO tarafından minimum 300 milyon TL’lik hasılat beklentisiyle hayata geçirilen proje, 3 bin 700 TL'den başlayan metrekare fiyatlarıyla satışa sunuldu. KİPTAŞ A.Ş. Genel Müdürü İsmet Yıldırım, "Referans Bahçeşehir projesi de bu bölgedeki planlı projelerimizin önemli bir halkası. Bu bölgedeki yatırımlarımızla da Bahçeşehir yakın dönemde son derece gözde bir yerleşim noktası olacak" değerlendirmesini yaptı.


465 konut, 34 mağaza 


Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler ise, iki koru alanıyla çevrili ve İstanbul’un en değerli lokasyonlarından Bahçeşehir’in merkezinde konumlandırılan projenin aynı zamanda yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak öne çıktığını ifade etti. Kiler; "Bahçeşehir’in yeni merkezi olacak bir noktada, 465 konut ve 34 cadde mağazası inşa ediyoruz. 3. Havalimanı, 3 Çevreyolu, yeni metro hattı ve sağlık kampüsü gibi yatırımların merkezindeki bu değerli bölgeye biz de Referans Bahçeşehir'le değer katacağız. 1+1’den, 4+1’e kadar değişen daire seçenekleriyle, geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarıyla, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek çarşımızla Bahçeşehir’de sembol niteliğinde bir yaşam alanı sunacağız" dedi. 


Talep %20'ye ulaştı


Kiler, şöyle devam etti: "Şuana kadar bir tanıtım çalışması yapmamış olmamıza rağmen ciddi bir talep geldi. Lansman öncesi projenin yüzde 20'sini kapsayan bir talep söz konusu." Kiler, bir soru üzerine Sapphire'in satışı için yabancı bir kuruluşa yetki verdiklerini, görüşmelerinin devam ettiğini ifade etti. 


Kentsel dönüşüme yeni proje


KİPTAŞ Genel Müdürü Yıldırım, önümüzdeki günlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'la birlikte büyük bir kentsel dönüşüm projesinı açıklayacaklarını da ifade etti. Yıldırım, "Biz dönüşümün yerinde yapılması gerektiğin savunuyoruz" dedi. Sosyal konut yatırımlarının da devam edeceğini vurgulayan Yıldırım, "7-8 bin konut yapmayı düşünüyoruz. Bahçeşehir, Hadımköy, Silivri bölgeleri'nde olabilir" dedi.


2018 yılında teslim edilecek


Kiler'in verdiği bilgilere göre, projede daireler ise 64 metrekareden başlayıp 376 metrekareye kadar çıkıyor. Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Çevreyolu ve bağlantı yolları, Marmaray, Metro hattı, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında konumlanan Referans Bahçeşehir'in Aralık 2018'de teslim edilmesi planlanıyor. 



Akşam



Haber Karar Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı


Kiler GYO, Referans markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor. Referans Bahçeşehir, Kiptaş A.Ş arazisi üzerine, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından hayata geçirildi.
Kiptaş A.Ş ve Kiler GYO tarafından 300 milyon TL’lik hasılat beklentisi ile planlanan projede Kiler GYO, Kiptaş A.Ş ile yüzde 30 oranında hasılat paylaşımı yaptıklarını açıkladı. Toplantıda yaptığı açıklamada lansman öncesi yüzde 20 ön satış talebi aldıklarını belirten, Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, lansman sonrasında da bölgeye kıyasla ekonomik fiyatlarla, vatandaşları ev sahibi yapacaklarını kaydetti. Yaklaşık 26 bin metrekare arsa üzerinde 465 konut ve 34 ticari ünitenin yer aldığı projede, 64 ile 376 metrekareye kadar değişen dairelerin metrekare fiyatları 3.700 liradan başlıyor. Referans Bahçeşehir, Marmaray, 3. Boğaz Köprüsü ve metro gibi ulaşım projeleriyle daha da değerlenen Bahçeşehir’de yer alıyor.

PARA TATLI GELMESİN

Projede güvence sağlayan Kiptaş A.Ş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Bahçeşehir’de yakın zamanda 5. etabın da hayata geçeceğinin müjdesini verdi. Nüfus artışı yaşanmadan kentsel dönüşümün gerçekleşmesine önem verdiklerini ifade eden Yıldırım, “Kentsel dönüşümde para tatlı gelmesin. Dönüşümün yerinde yapılması gerekiyor. Örneğin, Fikirtepe’de kentsel dönüşüm yapmak amacıyla evlerinden edilen insanlar, artık o paralara orada oturamayacak. Dönüşümden kastımız insanları yerinden etmek olmamalı’’ dedi.

Projenin bitiş tarihi için Kiler’e baskı yapmayı da ihmal etmeyen Yıldırım, 16 ay gibi kısa bir sürede anahtar teslimi yapmayı hedeflediklerini söyledi.

Karar



Bu haber Sabah Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin şirketi Kiptaş ile Batı Avrupa'nın en yüksek projesi İstanbul Sapphire Residence'ı hayata geçiren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde buluştu. Kiptaş ve Kiler GYO tarafından 300 milyon TL'lik hasılat beklentisi ile hayata geçirilen projede metrekare fiyatları 3 bin 700 liradan başlıyor.

TESLİM TARİHİ ARALIK 2018

KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım "Referans Bahçeşehir projesi bölgedeki planlı projelerimizin önemli bir halkası. 3'üncü Köprü, 3'üncü çevreyolu ve havalimanı projesiyle Bahçeşehir daha da değerlenen bölge oldu" dedi. Kiler GYO Başkanı Nahit Kiler ise, projede 25 bin 920 metrekare alan üzerinde, 465 konut ve 34 cadde mağazası yapıldığını söyledi. Kiler, "1+1'den, 4+1'e kadar daire seçenekleri, geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarının bulunduğu proje, Aralık 2018'de teslim edilecek" dedi.

Sabah




Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kiler GYO, Kiptaş ile Bahçeşehir’de hayata geçirdiği Referans Bahçeşehir projesini satışa çıkardı. 300 milyon lira hasılat beklenen proje, 465 konuttan oluşuyor

KİLER Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kiptaş’ın Bahçeşehir’deki 26 dönümlük arazisinde Referans Bahçeşehir projesine başlıyor. 465 konut ve 34 cadde mağazasından oluşan Referans Bahçeşehir’den 300 milyon lira hasılat beklentisi olan Kiler GYO, yıl sonuna kadar iki yeni projeye başlamayı hedefliyor.
 
Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Güneşli’de Referans Güneşli, Kartal’da Referans Towers ve Referans Kordon Boyu projelerinin devam ettiğini belirterek, “Birkaç ay içinde Kartal’da 700 konutluk, Beylikdüzü’nde de yıl sonuna kadar 2 bin konutluk projemizin satışına başlayacağız. Zonguldak’taki rezidans projemizde teslimatlar yıl sonunda yapılacak. AVM Ağustos’ta açılacak. 2016’da projelerimizden toplam hasılat beklentimiz
 

"2 milyar lira" diye konuştu.

 
Referans Bahçeşehir projesiyle ilgili de bilgi veren Kiler, tanıtım çalışması yapılmadan projenin yüzde 20’sini kapsayan bir ön talep aldıklarını ifade etti. 465 konut ve 34 ticari üniteden oluşacak projede 64 ile 376 metrekare arasında değişen altı farklı tip daire seçeneği bulunuyor. Metrekare fiyatları ise 3 bin 700 liradan başlıyor.
 

Satışa çıkan Sapphire’e Körfez’den talip var

 
KİLER GYO, İstanbul Levent’teki Sapphire binasının satışı için 2015 yılı sonunda Katarlı The First Investor’a yetki vermişti. Satış ile ilgilenen bir kaç yatırımcının olduğunu söyleyen Nahit Kiler, “Görüşmeler devam ediyor” dedi. Nahit Kiler, söz konusu yatırımcıların Körfez Bölgesi’nden olduğunu söyledi.
 

Kiptaş 8 bin konut yapacak

 
KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Kiptaş olarak sosyal konutların yanı sıra Referans Bahçeşehir gibi gelir getirici projelere devam edeceklerini belirterek, “Bu sene 7-8 bin konut yapmayı planlıyoruz” dedi. Kiptaş’ın kentsel dönüşümde de projeleri olacağını belirten Yıldırım, önümüzdeki günlerde çok büyük bir dönüşüm projesine başlayacaklarını söyledi. 

Vatan






Haber Yenigün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...




Gerçekleştirdiği projelerle İstanbul'a değer katan Kiler GYO, Referans markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor. Kiptaş A.Ş. arazisi üzerine, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. 
tarafından hayata geçirilen Referans, Bahçeşehir, İstanbul Sapphire Residence Seyir Terasında düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yaşanabilir ve güvenilir kentler üreten KİPTAŞ ile mimari ve mühendislik alanında birçok ilkleri ve "en"leri barındıran Türkiye'nin ve Batı Avrupa'nın en yüksek projesi İstanbul Sapphire Residence'yi hayata geçiren Kiler GYO, Referans Bahçeşehir Projesinde buluştu. Kiptaş A.Ş. ve Kiler GYO tarafından 300 milyon TL'lik hasılat beklentisi ile' hayata geçirilen proje, estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor, istanbul'un en değerli lokasyonlarından Bahçeşehir'in merkezinde konumlandırılan proje, yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak öne çıkıyor. İki koru alanı ile çevrili Referans Bahçeşehir'de peyzaj alanları, süs havuzları, fıskiyeler, dinlenme terasları ve okuma bahçesi site sakinlerine huzurlu ve dingin bir hayat sunmak için planlandı. 



Yenigün 




Haber Hürses Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kiler GYO Başkanı Kiler, "Referans markamızla istanbul'a değer katmaya devam ediyoruz" derken, KİPTAŞ Genel Müdürü Yıldırım ise, KİPTAŞ'ın yeni projelerini yakında açıklayacaklarını söyledi. 

Kiler GYO, Referans markalı projelerine bir yenisini daha ekliyor. Kiptaş A.Ş ve Kiler GYO tarafından 300 milyon TL'lik hasılat beklentisi ile hayata geçirilen "Referans Bahçeşehir" Projesi, estetik mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. İstanbul'un en değerli lokasyonlarından Bahçeşehir'in merkezinde konumlandırılan proje, yatırım potansiyeli yüksek bir proje olarak öne çıkıyor. İnşa çalışmalarına başlanılan proje, Aralık 2018 de teslim edilecek. 

Proje, İstanbul Sapphire Residence Seyir Terasında Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım'ın katılımıyla düzenlenen basın toplantısıyla lanse edildi. Basın toplantısında proje hakkında bilgi veren Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, "Referans" markası ile İstanbul'a ve bölgeye değer katacaklarını belirterek şöyle konuştu: "Bahçeşehir'in yeni merkezi olacak bir noktada, 25 bin 920 metrekare alan üzerinde, 465 konut ve 34 cadde mağazası inşa ediyoruz. Bu bölge İstanbul'daki gelişimin yönlendiği bir aksta bulunuyor. 3. Havalimanı, 3 Çevreyolu, yeni Metro hattı ve sağlık kampüsü gibi yatırımların merkezindeki bu değerli bölgeye biz de Referans Bahçeşehir projemizle değer katacağız. Her zevke hitap edecek şekilde tasarladığımız 1 + 1'den, 4+ l'e kadar değişen daire seçenekleriyle, geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarıyla, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek çarşımızla Bahçeşehir'de sembol niteliğinde bir yaşam alanı sunacağız. Projemiz için şuana kadar bir tanıtım çalışması yapmamış olmamıza rağmen konut alıcılarından ciddi bir talep geldi. Aldığımız yorumlar da bizi gayet memnun etti. Bugün lansmanla birlikte satışlarımıza da başlıyoruz. Lansman dönemine özel olarak kısa bir süreliğine fiyatlarımızı bölgeye ve projenin donatılarına kıyasla ekonomik rakamlarda tutacağız." 

KİPTAŞ A.Ş. Genel Müdürü İsmet Yıldırım da, Bahçeşehir uzun zamandır planlı bir şekilde gelişen son derece değerli bir bölge olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Bu bölgedeki tüm konut yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Referans Bahçeşehir projesi de bölgedeki planlı projelerimizin önemli bir halkası. 3. köprü, 3. çevreyolu ve havalimanı projesiyle de Bahçeşehir daha da değerlenen bir bölge haline geldi. Bu bölgede yatırımlarımızla da Bahçeşehir yakın dönemde son derece gözde bir yerleşim noktası olacak." Estetik tasarımı ile öne çıkan Referans Bahçeşehir, geniş peyzajı, sosyal yaşam ve spor alanları, iki korunun tam ortasında kalan konumu ile eşsiz bir proje olarak öne çıkıyor. 

Sosyal donatı zengini proje 

Proje; Açılır - Kapanır yüzme havuzu, doğal ışık alan kapalı yüzme havuzları, basketbol sahası, fitness alanı, Türk hamamı, sauna, çocuk kulübü, çim aktivite, açık sinema alanı, dinlenme terasları ve doğal peyzaj havuzları ile aile öncelikli modern yaşamı yatırımcılara sunuyor. Referans Bahçeşehir'de tüm ihtiyaçların karşılanabileceği Referans Cadde mağazaları ise site sakinlerine sadece bir asansör uzaklığında bulunuyor. 

Ulaşım ağıyla çevrili bir lokasyon 

Gayrimenkul yatırımcılarının en gözde noktaları arasında yer alan Referans Bahçeşehir, lokasyonuyla da dikkat çekiyor. Proje, Bahçeşehir'in kalbinde, TEM Otoyolunun hemen yanında yükselirken inşaatları devam eden; Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, 3. Çevreyolu ve bağlantı yolları, Marmaray, Metro hattı, 3. Havaalanı gibi projelerin kesişim noktasında yer alması, Referans Bahçeşehir'i şehrin en gözde projesi haline getiriyor. 

'Metrekare fiyatı 3 bin 700 TL'den başlıyor' 

Yüksek standartlarda yasam vadeden ve her zevke hitap eden konut seçeneklerinin sunulduğu projede dairelerin metrekaresi 3.700 TL'den başlıyor. Yaklaşık 26 bin metrekare arsa üzerinde 465 konut ve 34 ticari ünitenin yer aldığı projede, 1+1,2+1,3+1, 3,5+1,4+1 ve 4,5+1 'den oluşan altı farklı tıp daire seçeneği bulunuyor. Kalite ve konfora önem veren ailelerin taleplerine cevap verecek şekilde tasarlanan projede daireler 64 metrekareden başlayıp 376 metrekareye kadar çıkıyor. Teraslı ve Bahçeli daire seçenekleri ile de her yatırımcı için uygun daire Referans Bahçeşehir de bulunabiliyor. 

Hürses





Haber Hürriyet Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Kiler GYO, Referans markalı projelerine bir yenisini projelerine bir yenisini daha ekliyor. Şirket İstanbul Bahçeşehir'de Kiptaş arazisi üzerinde 'Referans Bahçeşehir' projesini inşa edecek. Projeden 300 milyon lira hasılat beklediklerini belirten Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler; "Bahçeşehir'in yeni merkezi olacak bir noktada, 25 bin 920 metrekare alan üzerinde, 465 konut ve 34 cadde mağazası inşa ediyoruz" dedi. Bahçeşehir'in planlı büyüdüğünü belirten Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım; "Referans Bahçeşehir projesi de bölgedeki planlı projelerimizin önemli bir halkası. 3. köprü, 3. çevreyolu ve havalimanı projesiyle de Bahçeşehir daha da değerlenen bir bölge haline geldi" dedi. inşa çalışmalarına başlanılan proje. Aralık 2018'de teslim edilecek. Kiler GYO geçen aralık ayında, İstanbul Sapphire binasındaki Sapphire Alışveriş Merkezi, Sapphire Seyir Terası ve Sapphire Residance'ta mülkiyetinde kalan tüm kısımların uluslararası piyasalar da dahil toplu satışı konusunda Katar merkezli The First Inestor (TFI) ile bir yıl süreli münhasır görevlendirme sözleşmesi imzalamıştı. Nahit Kiler, "Satış ile ilgilenen bir kaç yatırımcı var, görüşmeler devam ediyor" dedi. İstanbul Sapphire'in değeri 824.5 milyon lira olarak açıklanmıştı. 



Hürriyet




Haber Yeni Akit Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


KİLER GYO, Anadolu Yakası'ndaki ikinci gayrimenkul yatırımı Referans Kartal Kordonboyu'nu satışa çıkarttı. Kiler GYO, tanıtım dönemine özel proje ile ilgilenenler için yüzde 15 indirim uygulayacağın açıkladı. Proje, 17 katlı tek bloktan oluşuyor. Daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar ve 63 metrekare ile 235 metrekare arasında değişen büyüklükte. Ayrıca blok altında 11 adet ticari ünite bulunuyor. Projenin içinde fitness, Türk Hamamı, sauna ve buhar odası gibi aktivite alanları ve ayrıca şehrin stresinden kaçıp kurtulabileceğiniz 500 metrekarelik alandan oluşan Zen Bahçesi ile ihtilaçların büyük kısmı karşılanıyor. 

Yeni Akit



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Kiptaş ile Kiler GYO, Referans Bahçeşehir projesinde buluştu. Ortaklık tarafından300 milyon liralık hasılat beklentisi ile hayata geçirilen proje, mimarisi ve zengin sosyal donatı alanlarıyla dikkat çekiyor. İstanbul Bahçeşehir'in merkezinde konumlandırılan proje, yaklaşık 26 bin metrekare arsa üzerinde 465 konut ve 34 ticari üniteden oluşuyor. Projede, 1+1,2+1,3+1,3,5+1,4+1 ve 4,5+1'den oluşan altı farklı tip daire seçeneği bulunuyor. İnşa çalışmalarına başlanılan proje, Aralık 2018 'de teslim edilecek. 

Kiptaş Genel Müdürü İsmet Yıldırım, Bahçeşehir'in uzun zamandır planlı bir şekilde gelişen ve değerli bir bölge olduğunu belirterek, "Bu bölgedeki tüm konut yatırımlarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Referans Bahçeşehir projesi de bu bölgedeki planlı projelerimizin önemli bir halkası. 3. köprü, 3. çevreyolu ve havalimanı projesiyle de Bahçeşehir hızla değer kazanan bir bölge. Bu bölgedeki yatırımlarımızla da Bahçeşehir yalan dönemde son derece gözde bir yerleşim noktası olacak" dedi. 

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler de, proj eyi farklı ihtiyaçlara cevap verecek şekilde tasarladıklarım anlatarak, "1+1'den, 4+1'e kadar değişen daire seçenekleriyle, geniş peyzaj ve sosyal yaşam alanlarıyla, bölgenin tüm ihtiyaçlarına yanıt verecek çarşımızla Bahçeşehir'de sembol niteliğinde bir yaşam alam sunacağız" dedi. 

Dünya

projeye sor



Geri Dön