16 / 04 / 2024

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki projesi Referans Beylikdüzü için yüklenici firma Uğurlu İnşaat ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalayacak.



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Beylikdüzü Yakuplu'da 5 bin 713 metrekare büyüklüğünde arsa niteliğindeki gayrimenkul için yüklenici firma Uğurlu İnşaat ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalayacak.

 

Konut ve ticari alanlardan oluşacak projede Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payı yüzde 50, inşaatın teslim süresi, arsanın net imar parseli halini almasının ardından başlamak üzere toplam 28 ay olarak belirlendi. 

 

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

 

Kiler GYO'nun KAP açıklaması;

Şirket Yönetim Kurulu şirket merkezinde toplanarak aşağıdaki kararı almıştır.

  

Yatırım Komitesinin fizibilite çalışmaları neticesinde Yönetim Kuruluna önerisi ile; İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Yakuplu Köyü 483 ada, 1 parsel no'lu, 5.713,27 m2 yüzölçümüne sahip, "Arsa" niteliğindeki, tamamı Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. mülkiyetindeki gayrimenkul için yüklenici firma Uğurlu İnşaat-Ramis Uğurlu ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalanmasına karar verilmiştir. Konut ve ticari alanlardan oluşacak projede Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. payı %50, inşaatın teslim süresi, arsanın net imar parseli halini almasının ardından başlamak üzere toplam 28 ay olarak belirlenmiştir.

 

 

 

Tel: +90 (212) 456 70 00

Web: http://www.kilergyo.com/

 


Geri Dön